DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074648-2,72%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yurtdışı Alışverişi Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Yurtdışı Alışverişi Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

ABONE OL
Aralık 31, 2020 18:38
Yurtdışı Alışverişi Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özellikle Amerikadan alışveriş yapmak istiyor iseniz alacağınız ürünü Türkiye fiyatları ile karşılaştırmaya dikkat edin. Alışverişi gerçekleştirmek istediğiniz sitenin güvenilir olarak hizmet veriyor olmasına dikkat edin. Alışveriş yapmadan önce site kullanıcı yorumlarını dikkate alarak hareket edin. Site üzerinden irtibat kurmaktan çekinmeyin.

Alışveriş yapacağınız site içerisinde mutlaka sorularınıza cevap verecek kişilerin olmasına özen gösterin. Sitenin iade ve değişim işlemlerinde kullandığı kargoyu ve koşullarını mutlaka öğrenin. Aldığınız ürünün teslim edileceği tarihi mutlaka dikkate alarak hareket edin. Yurtdışı alışveriş sırasında ürünler genellikle geç gelmektedir. Hızlı teslimat hizmeti sağlayan sitelerden alışveriş yapmaya özen gösterin. Amerika Sepetim adresi hızlı teslimat konusunda oldukça iyi bir hizmet anlayışı ile hareket eden bir sitedir.

Satın Alınan Ürünler Hasarlı Gelir İse Ne Yapmak Gerekir?

Satın alınan ürünler hasarlı geldiği takdirde karşınızda muhatap olacağınız kişilerin olması önemli bir unsurdur. Hasarlı veya eksik teslim edilen ürünlerin önceden sigortalarının olması, olası sorunların çözümü için gereklidir. Sigortası yapılmış ürünler itiraz edilmeden geri kabul edilir. Gümrük geçişi sırasında ekstra bir ücret talep edilmez. Kaliteli hizmet anlayışı ile hareket eden online alışveriş siteleri bunun bilincinde hareket eder. Kişilere belli bir teslimat tarihi verir ve kişileri eve hapsetmez. Kaliteli ve güvenilir bir şekilde Amerika’dan ihtiyacınız olan ürünü, uygun fiyatlar ile Amerika Sepetim sitesinden satın alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.