DOLAR 32,3362 0.25%
EURO 35,1641 0.05%
ALTIN 2.305,201,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen Burç Hesaplama

ABONE OL
Nisan 26, 2022 13:17
Yükselen Burç Hesaplama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yükselen burcumuz dış dünyaya nasıl göründüğümüzü ve başkaları tarafından nasıl algılandığımızı ve tanındığımız belirler. Motivasyonlarımız ve davranışlarımızla ilgilidir. Yükselen burcumuz çoğunlukla karar vermek, harekete geçmek ve plan yapmakla ilgilidir. Yükselen burç hesaplama  bize hayatı nasıl gördüğümüzü söyler. Olayları nasıl değerlendiriyor ve onlara ne anlam yüklüyoruz.

Güneş burcumuz bu hayata kim olduğumuz, yükselen burç ise kendi hayatımızı yaşarken üzerimizdeki kıyafet gibidir. Dışarıya kendimizi o burcun özellikleriyle tanıtırız. Bu nedenden dolayı Güneş burcunuzun yanında yükselen burcunuzun da özelliklerini bulundururuz.

Yükselen burcunuzu bilmek, kişisel astrolojik karakterinizin önemli bir parçası olduğunu unutmayın.

Güneş, Ay ve iç gezegenler bize gerçek doğamızı anlatırken, yükselen burcumuz bu özellikleri nasıl ortaya koyduğumuzu gösterecek. Bu açıdan yükselen burç, yakınlığımızı, ilişkilerdeki tutumumuzu ve ne tür bir iş birliği aradığımızı da bize anlatır.

Yükselen burç nasıl hesaplanır?

Yükselen burç bulma işlemi sırasında, kişinin doğum yeri, tarihi ve doğum saatinin coğrafi koordinatları kullanılarak gökyüzündeki yıldızların bir haritası oluşturulur. Oluşturulan takımyıldızda ufuktan yükselen burcu bularak işlemi tamamlanır.

Yükselen burcunuzu bulmak için tam doğum saatinizi bilmek çok önemlidir. Ufkun konumu çok hızlı değiştiğinden, astrologların çizelgeler oluşturmak için doğru doğum zamanlarına ihtiyacı vardır. Doğum zamanı, Yükseleninizi bulmak için en önemli detaylardan biridir.

Yükselen burç cinsiyete göre değişir mi?

Doğum çizelgeleri cinsiyetten bağımsız olduğundan, yükselen burç da cinsiyetten bağımsızdır. Hesaplamada sadece doğum yeri ve zamanı belirleyicidir.

Web :  https://yukselenburchesaplama.app/
Google Play : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yuyyu.risingsigncalculator

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.