DOLAR 32,5634 0.22%
EURO 34,9513 -0.11%
ALTIN 2.442,150,25
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Youth Projects Group Sayfasında Yer Alan Yetişkin Eğitimi Öğrenci Ve Personel Hareketliliği Seminer Programı
  • Manisada Haber
  • Gündem
  • Youth Projects Group Sayfasında Yer Alan Yetişkin Eğitimi Öğrenci Ve Personel Hareketliliği Seminer Programı

Youth Projects Group Sayfasında Yer Alan Yetişkin Eğitimi Öğrenci Ve Personel Hareketliliği Seminer Programı

ABONE OL
Nisan 10, 2021 10:13
Youth Projects Group Sayfasında Yer Alan Yetişkin Eğitimi Öğrenci Ve Personel Hareketliliği Seminer Programı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Günümüzde özellikle de üniversite çağında bulunan öğrencilerin sıklıkla takip ettiği, yurtdışına giderek orada kendi vizyon ve misyonları hakkında görüş açılarını geliştirmek istedikleri Erasmus hakkında bilgi sahibi olmak gerekmektedir. Bu seminer ile 2 ayrı seminer programı yapılacak olup bu programlar aşağıdaki gibidir:

  • Gençlik Hareketliliği: Programlar ülkesi olarak Erasmus dahilinde gençlere yönelik verilen projelerin tam yararlanıcısı konumundaki Türkiye’den her yıl binlerce genç yeni projeler üreterek ya da hazırlanmış projelere katılım sağlayarak kendi hayatlarını ve yaşam alanlarını değiştirme yolunda büyük adımlar atmaktadırlar.
  • Personel Hareketliliği: Personel hareketliliği programını gerçekleştirmek isteyen personelin Türkiye’de ECHE sahibi bir yükseköğretim kurumunda tam veya yarı zamanlı olarak istihdam edilmiş ve o kurumda fiilen görev yapmakta olan personel olması gerekmektedir.

 

 

 Yetişkin Eğitimi Öğrenci Ve Personel Hareketliliği Seminer Programı

 

İki farklı tarihte iki farklı program ile gerçekleştirilecek olan bu seminer, 20 ve 21 Nisan tarihlerinde siz değerli seyircileri ve katılımcıları beklemektedir. Seminerin ‘’Personel Hareketliliği’’ kısmı için belirtilen tarih 21 Nisan 2021 ve saat 14.00 olur iken;  seminerin ikinci kısmı olan “Gençlik hareketliliği” için belirtilen tarih ise 20 Nisan 2021 ve saat 13.00 olmaktadır. Gençlik KA1 öğrencileri için düzenlenmesi planlanan çevrimiçi bilgilendirme toplantısı, 2021 yılında Erasmus programlarında meydana gelecek olan birtakım bilinmesi gereken yeniliklerden tutun da Erasmus hakkında merak edilen her türlü soruya cevap olmak için gelmektedir. Bu noktadan bakıldığında pek çok kişi ve öğrenci, yanlış bildikleri şeyler hakkında doğruları öğrenecek olup eksik bildiklerini de tamamlayarak hayal ettikleri gibi bir Erasmus eğitim programı için zemin hazırlayacaklardır. Son dönemlere bakıldığında özellikle de çevrimiçi programların vazgeçilmez uygulaması olan Zoom, bu noktada devreye girecek olup Erasmus programı hakkında gençlerin bilgilenmesi bağlamında fayda sağlayacak bir platform olarak öne çıkmaktadır. Bu noktada kullanıcıların ayrı günler içinde gerçekleştirilecek seminer programlarına katılım için gerekli olan katılım linkleri Youth Projects Group internet sayfasından paylaşılmış olup gerekli bilgileri de yine bu sayfadan öğrenebilmek mümkün olmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.