DOLAR 32,3744 -0.34%
EURO 34,7743 -0.13%
ALTIN 2.411,21-0,45
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“WhatsApp Çöktü Mü?” Milyonlarca Kullanıcı Araştırıyor

“WhatsApp Çöktü Mü?” Milyonlarca Kullanıcı Araştırıyor

ABONE OL
Nisan 3, 2024 22:04
“WhatsApp Çöktü Mü?” Milyonlarca Kullanıcı Araştırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

WhatsApp Kullanıcıları İletişim Sorunu Yaşıyor

“WhatsApp çöktü mü?” sorusu, milyonlarca iPhone ve Android telefon kullanıcısının gündemine oturdu. Şu anda WhatsApp üzerinden iletişim kuramayan kullanıcılar, Meta’dan resmi bir açıklama bekliyor.

Sosyal Medyada Kullanıcılar Sorun Yaşadıklarını Belirtiyor

Sosyal medyada, kullanıcılar WhatsApp’a erişim sorunu yaşadıklarını dile getiriyor. Bazı kullanıcılar ise WhatsApp’ın yanı sıra Instagram’a da erişim sağlayamıyor.

WhatsApp Hakkında

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için platformlararası mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama, kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video, ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj ve belge göndermesini sağlar.

WhatsApp, eski Yahoo! çalışanları olan Biran Acton ve Jan Koum tarafından ABD’de kurulmuştur. Uygulama, Ağustos 2012’den Ocak 2013’e kadar iletişim trafiğinde %75 artış göstererek büyük bir popülarite kazanmıştır.

Facebook, WhatsApp’ı 19 milyar USD karşılığında satın almıştır. Mark Zuckerberg, WhatsApp’ın 1 milyar kullanıcıya ulaştığını açıklamıştır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.