DOLAR 32,5924 0.1%
EURO 35,0273 0.48%
ALTIN 2.425,850,12
BITCOIN 2095206-3,67%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

VICTORIA’S SECRET’IN VERY SEXY AİLESİNDEN YEPYENİBİR KOKU: “VERY SEXY OASIS”
  • Manisada Haber
  • Gündem
  • VICTORIA’S SECRET’IN VERY SEXY AİLESİNDEN YEPYENİBİR KOKU: “VERY SEXY OASIS”

VICTORIA’S SECRET’IN VERY SEXY AİLESİNDEN YEPYENİBİR KOKU: “VERY SEXY OASIS”

Victoria’s Secret’ın yepyeni parfümü Very Sexy Oasis sizi taze açan çiçeklerle dolu bir bahçede gezintiye çağırıyor!

ABONE OL
Temmuz 15, 2022 12:41
VICTORIA’S SECRET’IN VERY SEXY AİLESİNDEN YEPYENİBİR KOKU: “VERY SEXY OASIS”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Victoria’s Secret’ın Very Sexy parfüm ailesinin en yeni üyesi “Very Sexy Oasis”, özünü baş döndürücü sümbülteber, kamelya ve portakal çiçeğinden alıyor. Doğanın ham, vahşi ve filtresiz güzelliğinden ilham aldığını söyleyen Very Sexy Oasis’in usta parfümörü Stephan Nilsen bu parfümü; “Cildinizde sıcaklığı, altın rengi güneşi, sarhoş edici çiçek özlerini, temiz havayı ve özlü yeşil bitkileri hissettiren bir koku” olarak tanımlıyor. Victoria’s Secret’ın Very Sexy Oasis parfümü ile taze açan bahar çiçeklerini koklamaya hazır olun!

Sürdürülebilir yollarla Hindistan’dan gelen kadifemsi bir yapıya sahip ihtişamlı beyaz sümbülteberin, uzun süre yeşil kalan yaprakları ve beyaz minyatür tomurcuklarıyla saf bir çiçeksilik sunan kamelyanın ve yemyeşil nüanslar ve ballı tatlılığıyla ışıldayan bembeyaz portakal çiçeğinin mükemmel uyumunu Very Sexy Oasis ile teninizde hissedeceksiniz.

Notalarında üç beyaz çiçeği barındıran Very Sexy Oasis ile size yakışacak lüks ve çiçek dolu bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Victoria’s Secret’ın yepyeni kokusu Very Sexy Oasis’i ve daha nice büyüleyici kokuyu mağazalarda ya da www.victoriassecret.com.tr ‘de keşfedin. Hem kendinizi hem de sevdiklerinizi eşsiz Victoria’s Secret ürünleri ile şımartın!

 

Victoria’s Secret Hakkında:

Victoria’s Secret dünyadaki en büyük perakendecilerden biri olarak modadan ilham alan modern koleksiyonları, imza sütyenleri, külotları, iç giyim, uyku giyim ürünleri, ödüllü parfümleri ve sevilen vücut bakım ürünleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunar. Victoria’s Secret 35 yılı aşkın sütyen uzmanlığı ve dünyada 1500’den fazla iç çamaşırı ve güzellik mağazasıyla hızla büyümeye devam ediyor. Online alışverişi için www.victoriassecret.com.tr’yi ziyaret edin.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.