DOLAR 32,4551 0.01%
EURO 34,8949 0.32%
ALTIN 2.478,530,68
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Veteriner Hekim Muhammed Zeki Aygur

Veteriner Hekim Muhammed Zeki Aygur

ABONE OL
Haziran 16, 2021 16:57
Veteriner Hekim Muhammed Zeki Aygur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1994 Mardin Midyat Doğumlu olan Vet. Hekim Muhammed Zeki Aygur, Dicle Üniversitesi Veteriner Hekimliği Bölümünden mezun olmuştur. Öğrenim hayatı boyunca fotoğrafçılık eğitimi, e-ticaret ve sosyal medya uzmanlığı eğitimlerini almış, kurucusu olduğu Dicle Üniversitesi Sağlıklı Yaşam Kulübünde çeşitli etkinliklere imza atmıştır. Yine Gıda Denetmenliği eğitimi alarak part time olarak gıda denetimlerine katılmıştır. Yine aynı şekilde part-time olarak çeşitli veteriner kliniklerinde yardımcı veteriner hekim olarak görev almıştır. Bu sırada dijital pazarlama eğitimlerine ağırlık vererek  startup fikrini bir işletmeye dönüştürmüştür. Aynı zamanda 2014 yılında kurmuş olduğu Veteriner Akademi www.biakademya.com ile sağlık alanında, online platformlarda eksikliğini gördüğü alanlarda yazarlık yapmıştır. Halen içerik üretmeye devam etmekte olup, Çeşitli web sitelerine ve akademik dergilere makaleler yazmaktadır.

Mezun Olduğu Bölümler

Dicle Üniversitesi – Veteriner Hekimliği

Anadolu Üniversitesi – Medya ve iletişim

Anadolu Üniversitesi – Halkla ilişkiler ve reklamcılık

Devam Eden Bölümler

Anadolu Üniversitesi – yönetim ve bilişim sistemleri

Tekirdağ Namık Kemal  Üniversitesi – Sağlık Bilimleri Enstitüsü Farmakoloji ve Toksikoloji Yüksek lisansı

Almış olduğu eğitimler ve kurslar

Ebru eğitimi, Fotoğrafçılık eğitimi, dijital pazarlama eğitimi, sosyal medya uzmanlığı eğitimi, Girişimcilik eğitimi, Gıda denetçisi eğitimi, Kısa dönem Erasmus programları,

Halen GİMDES Sertifikalama Kurumunda  Uzman Denetçi Veteriner Hekim olarak görev yapmaktadır. Tekirdağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Farmakoloji ve Toksikoloji Bölümünde yüksek lisans yapmaktadır.

2012 yılından beri www.cagrigumus.com Web sitesine teknik altyapı desteği vermiş 2018 yılında ise bu Startup ı satın almıştır. Sonrasında ise www.beyisa.com  markasıyla yeni bir Startup fikrini hayata geçirmiştir. Sosyal medya uzmanı Muhammed Zeki Aygur aynı zamanda çeşitli firmalara dijital pazarlama alanlarında danışmanlık vermektedir. www.binbirim.com www.gimdes.org Kendisi gibi üniversite mezunlarından oluşan 8 kişilik özel Danışman kadrosu ile Türkiye çapında hizmet vermektedir. Özellikle gümüş takı sektörü giyim ve gıda alanlarında yaptığı yeniliklerle adından sıkça söz ettirmektedir.

Veteriner hekim ve sosyal medya uzmanı olan Muhammed Zeki Aygur iyi derecede Arapça orta derecede ingilizce bilmektedir.

Muhammed Zeki Aygur  Sosyal Medya Hesapları:

Instagram: www.instagram.com/sessiznotalar

Facebook : www.facebook.com/muhammedzekiaygur

Youtube : www.youtube.com/channel/UClltse4DXFIkB8XN6dOwyeA

Twitter : www.twitter.com/zekiaygur

Linkedin: www.linkedin.com/in/mzekiaygur

Website : www.sessiznotalar.com

Website : www.biakademya.com

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.