DOLAR 32,5674 0.06%
EURO 34,8749 0%
ALTIN 2.435,650,24
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vatandaşın talebi doğrultusunda yapılan tuvalet İBB tarafından kaldırdı

Vatandaşın talebi doğrultusunda yapılan tuvalet İBB tarafından kaldırdı

ABONE OL
Aralık 20, 2020 15:40
Vatandaşın talebi doğrultusunda yapılan tuvalet İBB tarafından kaldırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pendik Belediyesi tarafından yapılan tuvalet, İBB yetkilileri tarafından ana arterde olduğu gerekçesi ile kaldırıldı. Sabah saatlerinde seyyar tuvaletin bulunduğu noktaya gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri tuvaleti kaldırmaya başladı. Tepkilere rağmen İBB ekipleri tuvaleti kaldırdı.

Duruma tepki gösteren Arslan Uludoğan, “1993’den beri burada oturmaktayım. Bir vatandaş olarak işe giderken iş dönüşü burada esnaflara, kahvelere gidiyorduk tuvalet ihtiyacımızı gidermek için. Pendik Belediye Başkanımız burada bir tuvalet kurdu. Dün akşam yapmış olduğu tuvaleti Büyükşehir Belediyesi bugün itibarıyla kaldırmış bulunmaktadır. Vatandaş hizmet almasın diye kaldırıyor” dedi.

İLGİLİ HABER

İsrafla mücadele ettiğini belirten İBBye onlarca sıfır otomobilİsrafla mücadele ettiğini belirten İBB’ye onlarca sıfır otomobil

Batuhan Akyılmaz, “Pendik Belediyesi’nin kurmuş olduğu tuvaleti İstanbul Büyükşehir Belediyesi kaldırıyor. Burada esnaflar olarak sıkıntı yaşıyor millet tuvalet olmadığı için. Pendik Belediyesi kuruyor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi kaldırıyor. Sebebi belli değil, yani neden kaldırdığı da belli değil” şeklinde konuştu.
Öte yandan İBB yetkilileri röportaj veren vatandaşlara tepki gösterdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.