DOLAR 32,3368 0.16%
EURO 35,2111 0.05%
ALTIN 2.246,520,15
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

UPCOMINING TÜRKİYE OFİSİ AÇILIYOR

UPCOMINING TÜRKİYE OFİSİ AÇILIYOR

ABONE OL
Eylül 28, 2021 15:38
UPCOMINING TÜRKİYE OFİSİ AÇILIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

-Ülkemize hoş geldiniz. Sizi biraz tanıyabilir miyiz?

Russell T. James : Merhaba, teşekkür ederim. Adım Russell T. James, UPCOMINING LLC. firmasında CEO görevimi sürdürmekteyim. 46 Yaşındayım ABD Texas tech. üniversitesinde bilgi teknolojileri ve sistem ağları üzerine doktora yaptım.

-Bize biraz UPCOMINING Şirketinden bahseder misiniz? Ne iş yapar, nasıl çalışır?

Russell T. James : Memnuniyetle, UPCOMINING bir bulut madenciliği sistemidir. Kripto para dünyasında bilinen bir terim olan Bulut madenciliğine, bambaşka bir vizyondan bakmaktayız. Bildiğiniz üzere şuan revaçta olan ve tüm rakiplerimizinde tercih ettiği en büyük ve kripto para madenciliği alanında tercih edilen iki adet kripto para var. BITCOIN ve ETHEREUM. İkisininde madenciliğini yapmaya çalışırsanız, karmaşık sistemler bütününü yönetebiliyor, elektrik sarfiyatını karşılayabiliyor ve kurduğunuz ‘’RIG’’ adı verilen madencilik sistemini sürekli kontrol edebiliyor olmanız gerekiyor. Yeni başlayan, bu Dünyaya adım atmak isteyen kişilerin yapabileceği türden bir sistem değil. UPCOMINING ise size kendine ait cihazlarla birlikte bu madenciliği yapma olanağı sunuyor. Tek farkla, BTC veya ETH olarak değil, TRON olarak. Sahip olduğumuz madencilik çiftliği sayesinde, katılımcılara yatırımlarını 3 ay gibi bir sürede katlama olanağı sunuyoruz. Normal şartlarda fiziksel cihazlarda bu süre 6 aydır. Tabii ki cihazların bozulma durumlarını, kripto para piyasasının volatiletisinin yüksek olması nedeniyle yaşanan zararları saymazsanız.

-UPCOMINING bir bulut madenciliği şirketi ve çiftlikleri var. Cihazların kazım hızlarını kullanıcılarına kiralıyor, doğru mu anladım?

Russell T. James : Evet, tam olarak bu.

-Peki İş gücü olarak Türkiye’de nasıl bir istihdam sağlamayı planlıyorsunuz?

Russell T. James: Öncelikle parlak fikirlere ve parlak beyinlere ihtiyacımız var. Özellikle istihdam sağlamayı düşündüğümüz alan ise yazılım. Şu noktada ihtiyacımız olanlar PHP, JS, Front End, Back End, Mobil geliştiriciler. Aynı zamanda Insan Kaynakları alanında da istihdam sağlamayı planlıyoruz.

-O Zaman Türkiye’de bir ofis açma planınız var

Russell T. James: Evet, freelance çalışmak yerine, çalışanlarımızın güvence altında olduğundan emin olmayı tercih ederiz. Önümüzde ki günlerde ofis açılışımız gerçekleşecek.

Russell T. James : Çalışanlarımız için her zaman en iyisini yapmayı hedefliyoruz. Bu nedenle özel sağlık sigortası, çalışan primleri ve geri kalan her şey ABD doları olarak hesaplanacaktır.

-Buradan çalışan adaylarınıza söylemek istedikleriniz neler? Başvuruları nereden yapabilirler?

Russell T. James: Öncelikle bizimle çalışmaktan kesinlikle pişman olmayacaklarını söyleyebiliriz. Çalışanların web sitemiz üzerinde yer alan Kariyer bölümünden kendilerine uygun olan alanı seçip CV’lerini yolladıktan sonra, Zoom üzerinden gerçekleştirilecek olan Mülakatta başarılı oldukları takdirde, Kasım ayı içerisinde işe başlayabileceklerini belirtmek isteriz.

https://upcomining.com/

-Bize vakit ayırdığınız ve ülkemize yatırım yaptığınız için minnettarız. Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Russell T. James : Bu fırsatı bize verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Daha önce Türkiye’yi ziyaret etmedim. İstanbulu ve tarihi bölgelerini biraz dolaşacağım. Türkiye Dünya’da kültürel açıdan en geniş ülkelerden bir tanesi. Görüşmek üzere.

Evet, gördüğünüz gibi röportajımız bu şekilde sonlandı. Ülkemizin ihtiyacı olduğu şu dönemde, daha çok yabancı yatırımcının bizi tercih etmesi dileğiyle.

UPCOMING LLC. Chef Executive Officer
Russel T. James

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.