DOLAR 32,3342 0.15%
EURO 35,1709 -0.07%
ALTIN 2.242,91-0,02
BITCOIN 2109137-4,74%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ubisoft oyunları PS5’te can sıkacak

Ubisoft oyunları PS5’te can sıkacak

ABONE OL
Kasım 2, 2020 12:57
Ubisoft oyunları PS5’te can sıkacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilindiği üzere Ubisoft bir süredir yeni Assassins Creed oyunu üzerinde çalışıyor. Bu oyun hem şimdiki, hem de yeni nesil konsollar üzerinde sorunsuz bir şekilde çalışacak. Peki ya diğer Ubisoft imzalı yapımlar?

Geçtiğimiz gün Ubisoft’un resmi sitesinde bir yazı yayınlandı. Yayınlanan yazıda bazı oyunların PS5 platformunda sorun ya da sorunlar çıkarabileceği belirtildi. Bu oyunların listesi ise şu şekilde.

Assassin’s Creed Syndicate
Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack
Assassin’s Creed Chronicles India
Assassin’s Creed Chronicles China
Assassin’s Creed Chronicles Russia
Risk
Star Trek Bridge Crew
Werewolves Within
Space Junkies

Yukarıda ismi geçen yapımların PS5’te hatalar ya da beklenmeyen kapanmalara yol açabileceği söyleniyor. Yani oyunu oynarken konsolunuz birden kendisini resetleyebilir. Ya da oyun esnasında farklı bir sorun ortaya çıkabilir. Şimdilik bunlar tam olarak netleşmiş değil.

Bildiğimiz tek şey Ubisoft’un mevcut sorunu düzeltmek adına bazı girişimlerde bulunduğu. Tabi ki şunu da belirtmemiz gerekiyor. Hali hazırda oyunların Xbox Series X ya da S versiyonları için böyle bir sıkıntı söz konusu değil. Yani yukarıdaki tüm oyunlar Microsoft’un yeni nesil konsollarında sıkıntısız bir şekilde çalışacaklar. PS5’te ortaya çıkacak olan sorunların temel nedeni ise şimdilik bilinmiyor. Bakalım diğer oyun geliştiricilerden de benzer açıklamalar gelecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.