DOLAR 32,3401 0.18%
EURO 35,2099 0.03%
ALTIN 2.246,790,16
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜFAD başkan adayı Dağdelen’den Basatemur’a şampiyonluk plaketi
  • Manisada Haber
  • Spor
  • TÜFAD başkan adayı Dağdelen’den Basatemur’a şampiyonluk plaketi

TÜFAD başkan adayı Dağdelen’den Basatemur’a şampiyonluk plaketi

ABONE OL
Haziran 23, 2021 14:13
TÜFAD başkan adayı Dağdelen’den Basatemur’a şampiyonluk plaketi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Somaspor’un genç ve başarılı teknik direktörü Burhanettin Basatemur’a Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi Başkan adayı Mehmet Dağdelen tarafından şampiyonluk plaketi takdim edildi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi başkan adayı Mehmet Dağdelen ve yönetim kurulu adayları Aydoğan Tunay, Rıdvan Türküler, Mustafa Özövgü ve Erol Muratoğlu tarafından mütevazı kişiliği ile tanınan ve mütevazi bir kadroyla Somaspor’u 3. Lig’de şampiyon yaparak 2. Lig’e çıkartan Somaspor’un Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur’a şampiyonluk plaketi takdim etti.
Turgutlu’da gerçekleşen ziyarette elde edilen şampiyonluk çok önemli olduğunu belirten TÜFAD Manisa Şubesi başkan adayı Mehmet Dağdelen, “Mütevazı kişiliği ve mütevazı bir kadroyla Somaspor’u 3. Lig’de şampiyon yaparak 2. Lig’e çıkartan Manisa’nın ve Turgutlu’nun gururu Burhanettin Hocamıza bu plaketi takdim etmek bizler için gurur kaynağıdır. Kendisini ve bu şampiyonlukta emeği geçenleri kutlar, Burhanettin hocamız ve Somaspor camiasına 2. Lig’de başarılar dileriz. Tüm Manisalı meslektaşlarım adına bu plaketi veriyoruz. Başarıların daim olsun. Gururunuz gururumuzdur.” dedi. Dağdelen daha sonra Basatemur’a şampiyonluk plaketi takdim etti.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.