DOLAR 32,5154 -0.09%
EURO 34,9193 0.21%
ALTIN 2.436,590,56
BITCOIN 2085357-0,50%
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tempo Kesici Takımlar Kataloğu

Tempo Kesici Takımlar Kataloğu

ABONE OL
Nisan 19, 2021 10:36
Tempo Kesici Takımlar Kataloğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tempo Kesici Takımlar firması, bulunduğu sektörde her zaman en iyisi olmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süreçte Milli ekonomimize de katkıda bulunmayı ihmal etmeyen firma, kesici takımlar konusunda oldukça başarılı bir şekilde ilerlemektedir. Kurulduğu ilk dönemden itibaren sektördeki eksik ürünleri de bünyesinde bulundurarak en teçhizatlı şekilde hizmet sunmaktadır. Tempo Kesici Takımlar firması ürünlerinde kaliteye ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle birlikte Korloy markasının ürünlerinin satışı ülkemizde sağlar. Kesici takımlar konusunda alanında en iyilerden biri olan Korloy firması, yurt dışı bir markadır. Bu süreçte Tempo Kesici Takımlar firması da Korloy ürünlerini ithalat yolu ile Türk müşterilerle buluşturmaktadır. Bu doğrultuda firmanın bünyesinde satışını yaptığı ürün kataloğunu aşağıda sıraladık.

  • Korloy Çok Amaçlı Takım Katalogları
  • Korloy Diş Açma Kataloğu
  • Korloy Frezeleme Kataloğu
  • Korloy Kaynaklı Kesici Takımlar Kataloğu
  • Korloy Matkaplar Kataloğu

Yukarıda belirttiğimiz kataloglar firmanın Korloy markasından aldığı ürünlerin genel kullanım alanlarına dairdir. Bu bağlamda baktığımızda Tempo Kesici Takımlar Firması, ülkemizde pek çok farklı sektör için ürün teminatı sağlamaktadır. Otomotiv, Kesici Takımlar, Takım imalatı ve Otomasyon gibi alanlarla birlikte savunma ve havacılık için de ürün stoku bulunmaktadır.

Korloy Kesici Takımlar Fiyatları

Korloy kesici takımlar kategorisindeki ürün fiyatları oldukça değişkendir. Ancak ürünlerin hepsinin birbirinden özgün tasarım ve kalitede olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Fiyatları Tempo Kesici Takımlar firmasının online web adresinden kolayca öğrenebilirsiniz. Bunun için yapılması gereken tempokesicitakimlar.com adresine erişim sağlayarak müşteri temsilcileri ile görüşmektir. Bu sayede alınmak istenen ürün hakkında da daha detaylı bilgilere erişilebiliyor. Üstelik firmanın online web adresi üzerinden de ürün satın almak mümkündür. Bu açıdan Tempo Kesici Takımlar firması müşterilerine çeşitli olanaklar sunuyor.

Korloy Ürünleri

Korloy ürünleri oldukça geniş bir skalada firmanın web adresinde müşterilere sunuluyor. Böylece kesici takımlar konusunda ihtiyaç sahibi olan kişiler ürünlerin özelliklerine göre sipariş verebiliyorlar. Aşağıda bazı Korloy ürünlerini ve serilerini sizlere maddeler halinde sıraladık.

  • Korloy CC1500 – CC2500
  • Korloy NCM545 – NCM535
  • Korloy PC2005 – PC2010 – PC2015
  • Korloy PC3035
  • Korloy PC8105/PC8110 – PC811

Belirttiğimiz ürünler Tempo Kesici Takımlar firmasının ürün skalasında yer almaktadır. Ürünler hakkında detaylı bilgilere erişmek isteyen müşteriler firma çalışanları ile online mağaza üzerinden irtibata geçebilirler.

Korloy PC8105/PC8110 – PC811

Korloy PC8105/PC8110 – PC811 numaralı ürün ısıya dayanıklı olmasıyla ve kalitesiyle birlikte oldukça tercih edilmektedir. Aynı zamanda paslanmaz çelik için de tornalama derecesi bulunuyor. Ürün özellikleri bakımından da fazlasıyla işlevlidir. Aşağıda Korloy PC8105/PC8110 – PC811 ürünü özelliklerini genel olarak sıraladık.

  • Yüksek sertlik ve sıcaklığa karşı dayanıklı oksidasyon direncine sahip bir üründür.
  • Mikro tanecikli karbür özelliği vardır. Bu da kesme kenarının ufalanma riskini en aza indirir.
  • Isıya dayanıklı ve paslanmaz çelik özelliği sayesinde yüksek hızda çalıştırıldığında mükemmel takım ömrüne sahiptir.

Kaynak: https://www.tempokesicitakimlar.com/korloy/

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.