DOLAR 32,3783 0.16%
EURO 34,9945 -0.29%
ALTIN
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tankurt Manas ile Burcu Binici Yollarını Ayırdı

Tankurt Manas ile Burcu Binici Yollarını Ayırdı

ABONE OL
Mart 24, 2023 20:59
Tankurt Manas ile Burcu Binici Yollarını Ayırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz eylül ayında dünyaevine giren rapçi Tankurt Manas ile oyuncu Burcu Binici, tek celsede boşandı. Evliliğinin birinci ayında sorunlar yaşayarak evlerini ayıran Binici’nin ihanete uğradığı iddia edilmişti.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde rol alan başarılı oyuncu Burcu Binici, geçtiğimiz eylül ayında rapçi Tankurt Manas ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Mutluluğu kısa süren oyuncu, evliliğin ilk aylarında eşiyle büyük sorunlar yaşayarak evden ayrılmıştı.

TEK CELSEDE BİTTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, eşiyle anlaşma sürecini tamamlayan Burcu Binici, çarşamba günü Kartal Adliyesi’nde hazır bulundu. Anlaşmalı boşanma davada hazır bulunan ikili tek celsede yollarını ayırdı. Ünlü oyuncunun kısa süren evliliğine ihanetin gölgesi düşmüş Tankurt Tan Manas ise ihanet iddiasını yalanlamıştı.

20 GÜNLÜK EVLİYKEN TARTIŞMIŞLARDI

Evliliğinin 20. günün eşiyle boya yüzünden tartışan Burcu Binici, katıldığı canlı yayında Yeni eve taşınırken boya yüzünden kavga ettik. Eşya almak da strese soktu üstüne ev sahibi kandırdı bizi. Fevri davrandık, tartıştık ama toparlarız” demişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.