DOLAR 32,4916 -0.16%
EURO 34,9570 0.34%
ALTIN 2.434,850,50
BITCOIN %
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan erkek arkadaşı tarafından darbedildi

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan erkek arkadaşı tarafından darbedildi

ABONE OL
Mart 30, 2021 12:18
Sosyal medya fenomeni Bahar Candan erkek arkadaşı tarafından darbedildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, erkek arkadaşı Murat D. ile İstanbul’dan tatil için Uludağ 2’nci Oteller Bölgesine geldi. İddiaya göre, Murat D. ve arkadaşlarıyla birlikte otele yerleşen Candan, geçen çarşamba akşamı, lobide biriyle konuşmaya başladı.

Daha sonra odaya çıkan Candan’a, Murat D., “Neden başkasıyla konuşuyor, selam veriyorsun?” diyerek, tepki gösterdi. Çift arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü.

Tartışma sırasında Murat D., elindeki cep telefonuyla Bahar Candan’ın yüzüne vurdu. Odadan gelen kavga seslerini duyan otel çalışanları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Candan, özel aracıyla Çekirge Devlet Hastanesine gitti. Tedavisinin ardından da İstanbul’a döndü.

Otele gelen Uludağ İlçe Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Murat D., dün adliyeye sevk edildi. Murat D., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. DHA

İlginizi Çekebilir15 yıl birlikte yaşadığı kadını miras nedeniyle öldürmüş15 yıl birlikte yaşadığı kadını miras nedeniyle öldürmüş

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.