DOLAR 34,2574 0.06%
EURO 37,0733 -0.44%
ALTIN 2.991,51-0,12
BITCOIN 2322092-0,67%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SIIRT’TEKİ OKULLARDA DERS SAATLERİ KISALDI

SIIRT’TEKİ OKULLARDA DERS SAATLERİ KISALDI

ABONE OL
Ekim 21, 2024 23:03
SIIRT’TEKİ OKULLARDA DERS SAATLERİ KISALDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SIIRT’TE ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİĞİ VE SAĞLIĞI ÖN PLANDA

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kentteki okullarda öğrenim gören öğrencilerin güvenliği, zihinsel ve fiziksel sağlığına daha fazla önem vermek amacıyla bazı okullarda ders saatlerini kısalttı. Yapılan açıklamada, öğrencilerin gün ışığından daha fazla yararlanmaları hedeflendiği belirtildi.

OKULLARDA DERS SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİK

Siirt Valiliği onayıyla birçok okulda ders saatlerinde değişiklik yapıldı. Orgeneral Salih Omurtak İlkokulu ve Ortaokulu, Fatih İlkokulu ve Ortaokulu, Şehit Polis Hayrettin Şişman İlkokulu ve Ortaokulu, Şehit Orgeneral Eşref Bitlis İlkokulu ve Ortaokulu, Atatürk İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu gibi birçok okulda ders saatleri kısaltılarak öğrencilerin daha verimli bir şekilde eğitim alması hedeflendi.

İKİLİ EĞİTİM YAPILAN OKULLARDA DA DEĞİŞİKLİK

Siirt Valiliği tarafından onaylanan diğer bir karar ise ikili eğitim yapılan okullarda alındı. Siirt Merkez Haşim Öztanık İlkokulu ve Merkez Borsa İstanbul Ortaokulu ile Siirt Pervari Ortaokulu ve İlkokulu’nda da ders saatlerinde kısaltmaya gidildi. Bu okullarda da öğrencilerin daha sağlıklı bir eğitim ortamında bulunmaları amaçlandı.

Siirt’teki bu değişikliklerle öğrencilerin eğitim kalitesinin artırılması ve güvenli bir ortamda eğitim almaları hedefleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.