DOLAR 32,3189 0.2%
EURO 35,1122 -0.06%
ALTIN 2.298,400,93
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Selden kurtulan yaşlı adamla Bakan Pakdemirli’nin duygulandıran diyaloğu

Selden kurtulan yaşlı adamla Bakan Pakdemirli’nin duygulandıran diyaloğu

ABONE OL
Ağustos 17, 2021 19:19
Selden kurtulan yaşlı adamla Bakan Pakdemirli’nin duygulandıran diyaloğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulus ilçesine bağlı Zafer köyünde selden etkilenen vatandaşları ziyaret ederken Mustafa Kemal Ünal ile karşılaştı. Burada Ünal’a “Var mı bir şeye ihtiyacınız” diyen Bakan Pakdemirli, “Şu anda sizi gördük mutlu olduk, Allah razı olsun. Hiçbir ihtiyacımız yok. Devletimiz zaten bizimle beraber. Gördük, yaşadık. Ama şuna inandık ki Cenab-ı Allah’tan başka bizi sevenlerde varmış. 67 yaşındayım ben bunu öğrendim” dedi.

Bakan Pakdemirli de “Devlet büyüktür. Devlet yaraları sarar. Rabbim çaresiz dert vermesin. Maddi her şey bir şekilde hallolur ama önemli olan can kaybı olmasın. Devlet millete hizmet için var. Sayın Cumhurbaşkanımız bu millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik, diyor ya 20 yıldır bu devlet bu hale geldi.” şeklinde konuştu. Ünal ise “İnanın şunu gördük devletin tüm ekipleri uzmanlarıyla, üniformalarıyla, baş komiserleriyle geldiler burada kürek kürüdüler bizim içimiz gitti. Dediler ki biz bunun için varız. Gurur duyduk. Gerçekten gözlerimiz yaşardı komutanım bırak dedim. Çevik Kuvvet Başkomiseri geldi, burada dedim ki efendim bırakın biz yaparız. Yok biz bunun için varız, dedi. Vallahi gurur duydum. Ben gerçekten insan olduğumu öğrendim. Bizi vatandaşları sevenleri olduğunu öğrendim. Çok gururluyum. Allah bu ülkenin başından Cumhurbaşkanımızı eksik etmesin” dedi.

Bülent Bostancı
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.