DOLAR 32,5596 0.05%
EURO 35,0492 0.54%
ALTIN 2.428,460,23
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sel Felaketi Tehlikesiyle Karşı Karşıya Olan İlçede Esnaf Da Endişeli

Sel Felaketi Tehlikesiyle Karşı Karşıya Olan İlçede Esnaf Da Endişeli

ABONE OL
Mart 25, 2023 10:30
Sel Felaketi Tehlikesiyle Karşı Karşıya Olan İlçede Esnaf Da Endişeli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Birçok şehirde olduğu gibi, ülkemizin güneyinde yer alan bir ilçe de sel felaketi tehdidi altında. Şiddetli yağışların ardından nehirlerin taşması sonucu ilçe merkezi sular altında kalmakla karşı karşıya. Bu durumda ilçede yaşayan esnaflar da endişeli.

Yetkililer, felaketin etkisini azaltmak için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildiğini belirtti. Kurtarma çalışmaları sırasında kayıp kişilerin bulunması için arama kurtarma ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe merkezindeki esnaflar ise, iş yerlerinin sular altında kalması durumunda büyük bir zararla karşı karşıya kalacaklar. Bazı esnaflar, müşterilerin sel nedeniyle bölgeye gelmeyecek olması nedeniyle büyük bir kayıp yaşayacaklarını belirtiyorlar.

Sel felaketinin olası etkilerini azaltmak için, yetkililer suların seviyesini kontrol altında tutmaya çalışıyorlar. Ayrıca, ilçede yaşayan insanlara sel felaketi hakkında bilgi verilerek, gerekli önlemler alınması için uyarılar yapıldı.

Bu tür doğal afetler, insanların hayatlarını ve işlerini ciddi şekilde etkileyebiliyor. İlçe sakinleri ve esnaflar, sel felaketinin etkilerine karşı mücadele ederek, güçlerini birleştirerek felaketin olası etkilerini en aza indirmeye çalışıyorlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.