DOLAR 32,3407 0.24%
EURO 35,1151 -0.13%
ALTIN 2.307,411,33
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Seçer, Meral Akşener’i ziyaret etti

Seçer, Meral Akşener’i ziyaret etti

ABONE OL
Nisan 15, 2022 14:03
Seçer, Meral Akşener’i ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Seçer, beraberinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile birlikte, İYİ Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da ziyaret ettiği Meral Akşener, Belediye Başkanları ile gündemdeki konular ve ekonomik gelişmelerin yerel yönetimlere yansımasını ele aldı.

Ziyarette 2 yıldır yaşanan Pandemi süreci ve hemen akabinde yaşanmaya başlanan ekonomik krizin, bütçeleri zaten kısıtlı olan yerel yönetimleri derinden etkilediğini belirten Başkan Seçer, “Halkın yaşadığı bu sıkıntılara, yerel yönetim olarak kayıtsız kalamazdık. Bundan dolayı 2 yılı aşkın bir süredir, Millet İttifakı ve CHP’li belediye başkanları olarak, vatandaşın önceliği olan sosyal belediyecilik hizmetlerine ağırlık verdik ve halen de veriyoruz” dedi.

Yine aynı süreçte meclis çoğunluğunu elinde bulunduran Cumhur İttifakı’na mensup meclis üyelerinin, birçok kararda siyasi refleksle hareket etmelerinin kendilerini engellediğini ve bu sıkıntılı duruma bürokrasinin de ayak uydurduğunu vurgulayan Başkan Seçer, tüm bu olumsuzluklara rağmen vatandaşın ihtiyacı olan projeleri belli bir program dahilinde hayata geçirdiklerini ifade etti.

Son 3 yıl içinde CHP’li ve Millet İttifakı mensubu belediye başkanlarının yaptıkları çalışmaların halkın takdirini kazandığını belirten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Belediye başkanlarımızın zor şartlar ve engellemeler karşısında görev yaptığının herkes farkında. İnşallah ilk yapılacak seçimde gerçekleşecek bir iktidar değişikliğiyle, tüm belediye başkanlarına eşit mesafede duran bir yönetim anlayışı ülke genelinde hakim olacak ve yaşanan tüm sıkıntılar son bulacak” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.