DOLAR 32,4872 0.22%
EURO 34,6084 0.3%
ALTIN 2.473,59-0,37
BITCOIN 2033617-4,82%
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ronaldo corona mı? Cristiano Ronaldo koronavirüse mi yakalandı? Ronaldo korona mı?
  • Manisada Haber
  • Spor
  • Ronaldo corona mı? Cristiano Ronaldo koronavirüse mi yakalandı? Ronaldo korona mı?

Ronaldo corona mı? Cristiano Ronaldo koronavirüse mi yakalandı? Ronaldo korona mı?

ABONE OL
Kasım 2, 2020 13:01
Ronaldo corona mı? Cristiano Ronaldo koronavirüse mi yakalandı? Ronaldo korona mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Portekiz Futbol Federasyonu, Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo’nun corona virüsü testinin pozitif çıktığı sosyal medyada iddia edilmişti. Peki ama Ronaldo korona mı?

Ronaldo korona mı?

Portekiz Futbol Federasyonu, Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo’nun corona virüsü testinin pozitif çıktığını duyurdu. Federasyondan yapılan açıklamada, Portekizli futbolcunun herhangi bir semptom göstermemesine rağmen ilk testinin pozitif çıktığı ve ikinci testin sonucunun beklenildiği belirtildi.

Cristiano Ronaldo ayrıca, UEFA Uluslar Ligi’nde 14 Ekim’de TSİ 21.45’te oynanacak İsveç maçının kadrosundan önlem amaçlı olarak çıkarıldı. Açıklamada  “Cristiano Ronaldo, koronavirüs testi pozitif çıktığı için İsveç maçının kadrosundan çıkarıldı. Ronaldo’nun herhangi bir semptomu bulunmuyor. İkinci testin sonucu bekleniyor.” cümleleri  yer aldı. 

Hakim karşısına çıkabilir

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo, corona virüsü salgını kapsamında yaptığı ihlaller ve uymadığı kurallar sebebiyle hakim karşısına çıkabilir.

Torino Halk Sağlığı Merkezi, corona virüsü önlemlerine uymayarak milli takım kampı için şehri terk eden Cristiano Ronaldo, Pablo Dybala, Juan Cuadrado ve Danilo hakkında savcılığa şikayette bulunmuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.