DOLAR 32,5925 0.34%
EURO 34,8279 0.21%
ALTIN 2.511,181,09
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Responsive Web Tasarım Süreci

Responsive Web Tasarım Süreci

ABONE OL
Nisan 19, 2021 12:52
Responsive Web Tasarım Süreci
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Crenw yazılım hizmetleri sizlere web yazılım ile birlikte web tasarım, hosting hizmetleri sağlayan bir firmadır. Responsive web tasarım hizmetleri ise 2010 yılında bu sektöre katılmış olan uyumlu web site anlamına gelir. Dünyada olduğu gibi Türkiye üzerinde de oldukça popüler bir tasarım hizmetidir. Reponsive ile birlikte harika web tasarımlarına imza atarak mükemmel işler ortaya çıkarabilirsiniz. Responsive web tasarım hizmetini sizlere daha detaylı anlatmak isteriz. Öncelikle var olan web sayfanızın içeriğinde bulunan gönderiler ve çeşitli dosyaların mobil telefonlar üzerinden uyumu bozulmadan hizmet sağlar. Aynı zamanda doğru bir şekilde tasarlanmış olan site tasarımları ile ekran genişliğine göre ayarlama yapılarak harika işler ortaya çıkar. Bu teknoloji sayesinde mükemmel işlere imza atmak daha da kolay oldu.

Responsive Web Tasarım Hizmeti Avantajları

Responsive web tasarım hizmetinin sizlere sunduğu avantajlar sayesinde mükemmel işleri ortaya çıkartmak çok kolay. En önemli avantajlarından biri olan mobil uyumluluk dahilinde hizmet veriyor olmasıdır. Ayrıca ekran genişliğine göre otomatik olarak kendini ayarlayabiliyor olması da avantajlarından bir tanesidir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan dokümanların daha kolay okunmasını ve görüntülenmesini sağlar.

Responsive web tasarım aynı zamanda sadece akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu kalmayıp TV gibi ekran genişliği oldukça yüksek olan cihazlarda da sıkıntı yaşamaz. Aynı zamanda mobil versiyona çevrilmiş olan web sitelerinin hız durumu çok daha iyidir. Ayrıca Google algoritmaları incelendiği zaman mobil uyumlu siteleri daha ön plana çıkarttığı tespit edilmiştir.

Responsive Web Tasarım Hizmetinin Önemi

Responsive web tasarım hizmetinin bahsettiğimiz gibi birçok avantajının yanı sıra önemi de oldukça büyüktür. Bu hizmet sayesinde web sitenizde bulunan müşteri kitlesi gün geçtikçe oldukça artış gösterecektir. Bu web tasarım hizmetinden faydalanmamış olan rakiplerinizden ise her zaman bir adım önde olmayı da başarmış olacaksınız. Ayrıca belirtmek isteriz piyasa üzerinde hala %44 oranında Responsive web tasarım hizmeti almamış siteler vardır. Bu web tasarımın en önemli unsurlarından biri de istatistik raporlama, izleme işlemleri ve Google Analytics ile tek bir alan üzerinde çalışmanızı sağlar.

Responsive Web Tasarım Hizmeti Nasıl Yapılır?

Responsive web tasarım hizmetini kendi sayfanız üzerinde kullanabilmek için ilk etapta yapılması gereken bazı şeyler vardır. Öncelikle hangi cihazlar ile uyumlu olup olmadığına karar kılınması gerekir. Daha sonrasında uyumlu olmasını istediğiniz cihazlar için tasarımın nasıl gözükmesi gerektiğine karar vermeniz önem taşır. Uyumlu olmasını istediğiniz cihazlar için içerik kurgusunun kesinlikle düzgün bir şekilde yapılmış olması önem taşır. Ancak responsive web tasarım ile kısıtlı bilgilere sahipseniz bu durum sizlere cihazlarla uyumlu bir site yapımında sıkıntı çıkartacaktır. Çok fazla aşamadan geçirilmesi gereken bu tasarım sürecinde bilgi dağarcığı oldukça önemlidir. Bu nedenle Crenw ile birlikte responsive web tasarım hizmetini en iyi şekilde alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.