DOLAR 32,3476 0.29%
EURO 35,1590 0.07%
ALTIN 2.301,211,05
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rena Soltanova, ‘Hayat’ adlı şarkısıyla geliyor

Rena Soltanova, ‘Hayat’ adlı şarkısıyla geliyor

ABONE OL
Şubat 16, 2022 08:29
Rena Soltanova, ‘Hayat’ adlı şarkısıyla geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Kaybetmekten Korkuyorum’ single şarkısıyla çıkış yapan Rena Soltanova , ‘Hayat’ adlı yeni single çalışması ile müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Daha önce yayınladığı şarkılarla dikkat çeken Rena Soltanova’nın ‘Hayat’ adlı single’ı Eylül ayında müzikseverler ile buluşacak. Şarkının aranjesi Ercan Emr’e, mastering çalışması Emrah Çatalkaş’a aitken klibin yönetmenliğini ise Daniel Bayer üstleniyor.
Almanya’nın Schwarzwald Bölgesi’nde çekimi yapılan klibin senaryosunu şarkıcı kendisi kaleme aldı. Mayıs ayında ‘Katkı’ adlı single şarkısını yayınlayan Soltanova, Haziran ayında ise ‘Roman’ adlı single çalışmasının klibini çekti. Rena Soltanova; “Pandemi döneminde klip çekimleri aksadı ve benim gibi bir çok sanatçı arkadaşımın da şarkılarını yayınlarken çektiği zorluğu görüyor ve üzülüyorum ama bugünleri geride bırakacağımıza canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu ve kliplerin gecikme sebeplerini de açıklamış oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.