DOLAR 32,3422 0.18%
EURO 35,1170 -0.2%
ALTIN 2.239,07-0,18
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Prof. Dr. Ekrem Çulfa Kimdir?

Prof. Dr. Ekrem Çulfa Kimdir?

ABONE OL
Haziran 18, 2021 08:47
Prof. Dr. Ekrem Çulfa Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Afyonkarahisar doğumludur. Ortaokul ve Liseyi Kocaeli’nde tamamladıktan sonra, ODTÜ(Ortadoğu Teknik Üniversitesi)’nden lisans eğitimlerini tamamladıktan sonra, Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimlerini yurtdışında tamamlamıştır. Yurtdışından aldığı Doktora diplomasının denkliği Türkiye Üniversitelerarası Kurul Genel Sekreterliği tarafından yapılmıştır. Yurtdışında ve yurt içinde çeşitli üniversitelerde Yardımcı Doçent, Doçent ve Profesör kadrolarında çalışmıştır.

Dünyanın pekçok ülkesinde ve Türkiye de uzun yıllar çocuklara, ergenlere, yetişkinlere, ailelere, çiftlere, öğrencilerine ve insanlığa öğretim üyesi ve danışman olarak çeşitli Tv programlarıyla, seanslarıyla, yazılarıyla, seminerler ile ışık tutmaya ve yol göstermeye çalıştı.

O bir Akademisyen, Öğretim Üyesi, O bir Danışman, Terapist, O bir Aile Evlilik Çift Danışmanı, İlişki Uzmanı, O bir Tv Program Yapımcısı, O bir İnsan. O bir Baba. En Önemlisi, Bizden birisi ve Bir Yeryüzü İnsanı.

Halen Danışman, Yazar, Aile Evlilik Çift Danışmanı, İlişki Uzmanı olarak online veya yüz yüze danışanlarına hizmet vermekte ve Yurtdışında bir üniversite de danışman ve Profesör olarak çalışmaktadır.

Sosyal Medya Hesapları:

Twitter: @AcilTerapist

Instagram: @ProfDrEkremCulfa

Facebook:https://www.facebook.com/ekrem.culfa.aile.evlilik.danismani.yazar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.