DOLAR 32,3830 0.18%
EURO 35,0974 0.01%
ALTIN 2.456,472,26
BITCOIN 2275147-0,40%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PANDEMİ SÜRÜYOR, KİŞİSEL KORUYUCU EKİPMANLARININ ÖNEMİ ARTIYOR

PANDEMİ SÜRÜYOR, KİŞİSEL KORUYUCU EKİPMANLARININ ÖNEMİ ARTIYOR

ABONE OL
Eylül 29, 2021 09:14
PANDEMİ SÜRÜYOR, KİŞİSEL KORUYUCU EKİPMANLARININ ÖNEMİ ARTIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Covid-19 pandemisi ve ortaya çıkan yeni varyantlar, sağlık çalışanlarının şartlarını daha riskli ve zorlu bir hale getirdi. Bu durum, çalışma ortamının daha güvenli kılınması için adım atılmasına yol açtı. Bu noktadan hareketle “Yaşam için Teknoloji” üretmeyi misyon edinen Dräger, sağlık çalışanlarına özellikle yoğun bakım ünitelerinde güvenli bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla X-plore 8000 motorlu solunum ünitelerini geliştirdi.

Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) de öneminin altını çizdiği kişisel koruyucu ekipmanlarının işlevi pandemiyle savaşılan bugünlerde daha çok arttı. 132 yıllık tecrübesiyle insan hayatını desteklemeyi, korumayı, kurtarmayı amaçlayan Dräger, ürettiği X-plore 8000 motorlu solunum ünitesi sayesinde sağlık çalışanlarına güvenli bir çalışma alanı sağlamayı hedefliyor.

Dräger X-plore 8000, solunum sistemini zararlı partikül ve/veya gazlar ve buharlardan korurken, solunum direncini yok denecek kadar aza indiriyor. Kişisel uygulamanıza göre üniteyi çeşitli solunum filtreleri ve farklı başlık veya maskeler ile donatarak kullanabilme olanağı sunuyor.

 

Hastanelerde 19 saate kadar kesintisiz güvenli çalışma

 

Hastanelerde uzun süreli kullanımlarda maksimum güven ve konfor sağlayan Dräger X-plore 8000 motorlu solunum ünitesi, yüksek kapasiteli batarya ve önerilen başlıkla 19 saate kadar kesintisiz çalışma imkanı sağlıyor. Üniteye takılan çift katlı başlık ve zararlı partiküllerin %99,97’sini filtreleyebilme özelliğine sahip filtreleme sistemi sayesinde kullanıcıya maksimum koruma sağlanıyor. Partiküllerden arındırılmış hava, kullanıcının başlık içerisinde rahat nefes ihtiyacını karşılıyor.

Ayrıca cihaz ünitesine takılabilen sırtlık sistemi; sağlık çalışanlarının uzun süre ayakta çalışması da göz önünde bulundurulduğunda, kullanıcıya minimum yük ve maksimum konfor sağlıyor. Konforlu kullanımı sayesinde kullanıcının işine odaklanmasını sağlayan taşıma sistemi, ağırlığın eşit olarak dağıtılmasına yardımcı oluyor. Güvenli kullanımının yanı sıra cihazın kolay temizlenebilir oluşu da dezenfekte edilmiş ürün kullanımının devamlılığını sağlamış oluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.