DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22411281,32%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Oyun ve iş dünyası için geliştirildi

Oyun ve iş dünyası için geliştirildi

ABONE OL
Mart 30, 2021 13:07
Oyun ve iş dünyası için geliştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

XPG PYLON’un güzel bir tasarımı var. Kasaya montajı kolay ve kabloları da oldukça sağlam görünüyor. Kasa içinde karmaşayı sevmeyen, bağlantıları kolaylıkla yapmak isteyen kullanıcılar için güzel detaylar bunlar.

150 x 140 x 86mm boyutlarındaki ürün, 6 + 2 pin konektöre sahip. Bünyesinde barındırdığı 120mm’lik fan ise, sıcak hava tahliyesi ve uzun süreli kullanım için ideal. Tabii dahası da var.

Cihaz, 120mm Fluid Dynamic Bearing (FDB) fana sahip. Bu fan, genellikle 700RPM hızda çalışıyor ve bu süreçte 25 derecelik bir sıcaklık söz konusu. Aynı zamanda, bu süreçte oldukça sessiz çalıştığını da belirtmeliyiz.

Pylon serisi, yapılan çalışmalar neticesinde ETA ve LAMBDA standartlarına uygun olarak da az gürültü seviyesinde ve verimli çalışabilen bir ürün.

PC yük altına girdiğinde ise, %70’lik güç yüküne kadar bu çalışma performansını sürdürebiliyor. Daha ağır yükler bindiğinde çalışma hızını artırarak 2000RPM dönüş hızına kadar ulaşabiliyor. Bu esnalarda da biraz daha sesli çalışıyor ve bunu fark ediyorsunuz.

XPG PYLON, Intel’in güncel güç kaynağı standartlarına uygun olarak tasarlanan bir ürün. Uzun süreli stabil çalışma amacı taşıyor ve 105°C Japon üretimi kapasitörlerle güvenlik tarafına bir başka olumlu detaya da sahip.

80 Plus Bronze sertifikası ve dahası

Ürün, DC to DC dönüştürücü sayesinde, gelen akımı düzenleyerek dalgalanmaların önüne geçilebiliyor ve bu da elektronik aksamların zarar görmeden uzun süreli çalışabilmesine imkân sunan detaylardan bir tanesi.

XPG PYLON, 80 Plus Bronze sertifikasına sahip. Bunun anlamı, yüksek enerji verimliliği sunabiliyor olması. 7/24 olarak, yani kesintisiz bir şekilde kullanım için tasarlandığını da tekrarlayalım.

Güvenlik, hepimiz için olmazsa olmaz. Eğer bir elektronik cihaz kullanıyorsak, haliyle hem stabil performans hem de uzun ömür gibi konularda da “givenlik” faktörünün ön plana çıktığını söyleyebiliriz.

XPG Pylon’da dikkate değer tam 8 farklı koruma detayı mevcut:

– Kısa devreye karşı koruma
– Aşırı güç yüküne karşı koruma
– Aşırı ısınmaya karşı koruma
– Akım dalgalanmasına karşı koruma
– Aşırı akıma karşı koruma
– Yüksek voltaj seviyesine karşı koruma
– Düşük voltaj seviyesine karşı koruma
– Yüksük çalışma koruması

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.