DOLAR 32,5009 -0.03%
EURO 34,8716 -0.56%
ALTIN 2.439,940,17
BITCOIN 2072244-1,30%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nakliye firmaları İstanbul

Nakliye firmaları İstanbul

ABONE OL
Ocak 18, 2021 09:13
Nakliye firmaları İstanbul
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul nakliye firmaları çok farklı fiyatlarla ve hizmet içerikleri ile sizlere hizmet vermektedir. Evden eve nakliyat talepleriniz için sizlere en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunabilecek firmaları tercih etmelisiniz.

İstanbul evden eve nakliyat hizmeti kapsamında sizlere sunulan profesyonel ve güvenilir bir işlem süreci vardır. Bu süreçte öncelikle firma tarafından tüm eşyalarınız demonte hal getirilmektedir. Beyaz eşyalarınız usulüne uygun bir şekilde yerlerinden çıkarılmakta ve en güvenilir şekilde ambalajlanmaktadır. Yine tüm aydınlatma eşyalarınız yerlerinden özenle çıkarılmaktadır. Bu eşyalar uzun süreli ve sorunlu yolculuklarda göz önüne alınarak, buna uygun şekilde paketlenmektedir. Taşımaya uygun halde ambalajlanan ve paketlenen tüm eşyalar yine en güvenilir yöntemlerden birisi olan asansör sistemi ile araçlara taşınmaktadır. Kapalı kasa araçlara gerekli düzende yerleştirilen eşyalar yeni adresine ulaştırılmak üzere yola çıkmaktadır. Yolculuk süresince tüm eşyaların güvenliği ve sigortası çok önemlidir. Bunun için nakliyat ve taşımacılık belgesine sahip olan araçlar yine taşımacılık belgesine sahip olan şoförler tarafından kullanılmaktadır.

Yeni adreslere güvenle getirilen tüm eşyalar asansör sitemi ile yeni ev veya ofislere çıkarılmaktadır. Burada demonte edilen tüm eşyalara tekrar monte edilerek teslim edilmektedir. Aydınlatmalar ve beyaz eşyalar yerlerine takılmaktadır.

Korkmazoğlu Nakliyat

Sizlerde güvenilir ve kapsamlı bir taşımacılık hizmeti almak istiyorsanız Korkmazoğlu Nakliyat ile iletişime geçebilirsiniz. Tüm kapsamlı hizmetlerden en uygun fiyatlarla yararlanabilirsiniz.

Kaynak:

https://www.korkmazoglunakliyat.com/istanbul-evden-eve-nakliyat/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.