DOLAR 32,3258 0.22%
EURO 35,1186 -0.04%
ALTIN 2.299,620,99
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MÜŞTERİSİNE KENDİSİNİ ÖZEL HİSSETTİREN MEKAN; SARAYLAR KAFE

MÜŞTERİSİNE KENDİSİNİ ÖZEL HİSSETTİREN MEKAN; SARAYLAR KAFE

ABONE OL
Mart 9, 2023 07:12
MÜŞTERİSİNE KENDİSİNİ ÖZEL HİSSETTİREN MEKAN; SARAYLAR KAFE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Breaking News; Bize kendinizden bahsedebilirmisiniz?

Sertaç Azapoğlu; Evli ve 3 çocuk babasıyım. 34 yaşındayım. Sektörde 11. senem. 11 senelik tecrübem ile 2022 yılında Medeniyetler şehri İstanbul’a gelerek Saraylar Kafenin işletmecisi oldum. İstanbul’da insanlara kaliteli yöresel hizmet sunmak istiyoruz. Bizler Orduluyuz, analarımızın hünerli elleriyle hazırladıkları ve dünyanın hiç bir yerinde olmayan su böreği ve serpme kahvaltı çeşitleriyle ve Rize’den gelen özel çayımız ile bizlere gelen misafirlerimize eksiksiz hizmet veriyoruz.

Breaking News; İstanbul’da güzel bir mekanı insanların beğenisine sunuyorsunuz? İşletmenizden bahsedermisiniz bize? Ne zaman aldınız ismi ne olacak?

Sertaç Azapoğlu; İstanbul Sarayları Cafe yeni bir kuruluştur. işletmemiz ismi gibi İstanbul sarayları site içerisinde yer almaktadır. Aile ortamında kahvaltı öğle yemeği sıcak soğuk içecekler nargile okey gibi faaliyetler sunmaktayız.

Breaking News: Mekan işletmek bir sanattır. Siz müşterilerinizi mekana çekmek için neler yapacaksınız?

Sertaç Azapoğlu: Mekanımızda sandal keyfi özel günler nişan balo toplantı yapmaya çok elverişlidir. Memleketten gelen doğal Her şeyiyle organik beslenme olasılığı özel günlerde sandal keyfi fotoğraf çekimi yemek ve organizasyonlar.

Breaking News; Bir mekan işletmenin zorlukları nelerdir?

Sertaç Azapoğlu; işletmecilik her sektörde olduğu gibi cafe restaurant işinde de elbet zordur fakat işi yaptıran heyecandır. Biz isimizi seviyoruz ek işimiz değil / TEK işimiz, olduğundan sabır ve zamanla vazgeçilmez bir ortam haline geleceğine yürekten inanıyoruz.

Breaking News; Mutfak bir mekanın en önemli yeridir müşteri açısından. Müşterilerinizi mekanınıza geldiğinde şimdi ve ileride hangi seçenekler bekliyor?

Sertaç Azapoğlu; Mutfağımız öncelikle gezmek isteyen herkese açıktır.

-Serpme kahvaltı

-Su böreği (bu çok önemli) analarımızın ellerinden herseyiyle organik… Tadanların bir daha vazgeçemeyeceği bir lezzet

-Ev tadında ev yemekleri

-Tatlı çeşitleri

-Tost çeşitleri

-Patates çeşitleri

-Çorba çeşitleri

-Çoklu organizasyonlar

-Toplu yemekler

-Toplantılar

-Nargile çeşitleri

Olmak üzere kısacası cafe tadında ve ev konforunda her şeyiyle İstanbul sarayları cafeye bekliyoruz. Kalite tesadüf değildir saygılarımla teşekkür ederim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.