DOLAR 32,3805 0.16%
EURO 35,0045 -0.19%
ALTIN 2.323,330,20
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mustafa Sarıoğlu Rölyef Sanatını Geleceğe Taşıyor

Mustafa Sarıoğlu Rölyef Sanatını Geleceğe Taşıyor

ABONE OL
Şubat 15, 2022 07:56
Mustafa Sarıoğlu Rölyef Sanatını Geleceğe Taşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mustafa Sarıoğlu son dönemde yapmış olduğu kağıt rölyef tablolar ile çok büyük bir ilgi görüyor. Sanatı seven ve sanata değer veren herkesin etkilendiği çalışmalar için sürekli yeni eserler oluştururken aynı zamanda yeni nesillerin gelişebilmesi açısından da kendini sorumlu hissediyor. Ve bu sorumluluk bilinci ile üretmiş olduğu tüm eserleri kendi sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. Aynı zamanda görsel sanatlar ve el emekleri alanlarında paylaşarak sanata ilgi duyan herkesin bu eserleri görebilmesini sağlıyor.

Mustafa Sarıoğlu rölyef sanatını kusursuz denebilecek düzeyde icra eden sanatçılardan birisidir. Yapmış olduğu her bir tabloda farklı ve güncel temalar işliyor. Manzara resimleri, dini içerikler, hayvanlar alemi, çocuk odası resimleri, ülkemizi tanıtan çalışmalar ve oryantalist resimler ile her kesimin dikkatin çekmeyi başarıyor.

Rölyef sanatı denildiğinde Mustafa Sarıoğlu’nu değerli kılan tek nokta onun çok başarılı çalışmalar üretiyor olması ile sınırlı kalmıyor. Kendi sahip olduğu bilgi ve birikimleri bu sanata gönül veren yeni meraklılar için tavsiye ve öneri niteliğinde işlemeyi de sürdürüyor.

El işleri ile uğraşmayı seven herkes Mustafa Sarıoğlu önderliğinde kağıt rölyef çalışmalarının bir parçası olabiliyor. Birçok insanın kağıt rölyef çalışmalara ilgi duyabilmesi için örneklendirmeler yaparak bilgilenmelerini sağlıyor. Yaptığı tavsiyeler ile her yaştan ve her kesimden insanın bu sanata dahil olabilmesi için çalışıyor. Ve rölyef sanatını tavsiye ettiği tüm sanatseverler başarılı çalışmalar ile bu sanatı geleceğe taşımaya hazırlanıyor.

https://www.instagram.com/yafes.rolyef/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100076158137950

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.