DOLAR 32,5195 -0.09%
EURO 34,8354 -0.11%
ALTIN 2.425,19-0,19
BITCOIN %
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Macar Parke Nedir

Macar Parke Nedir

ABONE OL
Eylül 13, 2022 18:20
Macar Parke Nedir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Zaman ilerledikçe artık her şeyi yapmak ve yenisini almak kolay olduğundan her alan bundan faydalanır. Özellikle yeni ev ya da eskisinden sıkılanlar için değişiklik yapmak artık çok sık moda oldu. İç dizayn birçok şeyi yansıttığından evini ya da olduğu konumu seven insanlar için birbirinden güzel ürünler bulunur. Bunların arasında macar parke yerini alır. En şık kullanımı kolay ve oldukça zevkli ürünleri bulunan Eskafloor sitesinde anlatılanların daha fazlasını görebilir ve deneyimleyebilirsiniz.

 

Macar Parkenin Tarihçesi

 

Yeni olmamakla beraber tarihi 16. Yüzyıla kadar dayanır. Oldukça eski bir ürün olan ve o dönemlerde popüler olan nakış deseninin etkisi ile ortaya çıkan bir üründür. Bir anda parlamaya başlayan bu ürün yıllarca etkisini kaybetmeyerek sık kullanılmıştır. Ayrıca Paris’te en çok ve sık kullanılan ürünler arasında kalmıştır. Farklı açılardan ve denenlerden birleşen macar parke nedir verdiği hava ile evlerin aranan parkesi haline gelmiştir.

 

macar parke nedir her yere uyumlu olabilen bu parke verdiği yön ile o mekâna tam uyumlu olduğunu ispatlar. Özellikle küçük ve dar odalarda kullanıldığı takdirde daha büyük ve alıcı gösterir. Ürün orijinal ve esnek olmasından dolayı son yılların aranan kaplama malzemesi haline geldi. Ürün oldukça eski bir zamandan esinlenerek geldiğinden şimdiki yerlere antik bir hava katarak daha çekici hale getirir. Macar parke çeşitlerine bakıldığında:

 

– Natural

 

– White limed

 

– Cream

 

– Chevron natural

 

– Brown

 

– Green

 

– Milk

 

– Soft

 

Çeşitleri bulunur. Her ürün oldukça kusursuz olduğundan Eskafloor sitesi ve ekibi olarak müşterilere en iyi hizmet ve ürün verilir. Ceviz ve meşe ağaçlarından yapıldığından istenilen her renkte sizlere en kısa sürede hazır hale getirilir. Ürün hem dayanıklı ve uzun ömürlüde kullanmak mümkündür. Tabi kullanım gereklerine göre bir işlem yaparak ürünün zarar görmesi engellenebilir.

 

Macar Parke Nasıl Yapılır?

 

Diğer parke yöntemleri gibi olmayan macar parke nedir özel olarak tasarlanan kilit ve hızlı kurumlum ile en iyiler arasında yerini alır. Montajı da oldukça kolaydır. Malzeme yapılırken dikkat edilmesi gerekenler kolay işlenebilen ahşap taslakların elde edilmesiyle yapılır. B taslaklar isteyene ya da modele göre tasarlanıp birleştirildikten sonra geçme yerleri hazırlanır. En son cila yıkama olduktan sonra arttık ürün hazır hale gelir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.