Leipzig, UEFA Şampiyonlar Ligi 6. haftasında Aston Villa’yı ağırladı. Leipzig Stadı’nda oynanan mücadelede Aston Villa, ev sahibi takımı 3-2 mağlup ederek galip ayrıldı.
Müsabakanın son düdüğü çalındığında, duygusal anlar yaşandı. Yardımcı hakem Alessandro Giallatini, gözyaşlarına boğuldu. Leipzig Teknik Direktörü Marco Rose, takımının yenilgisini bir kenara bırakarak hakemi teselli etmeye çalıştı.
Giallatini’nin gözyaşlarına sebep olan durum ise maç sonrası anlaşıldı. Rose, Giallatini’ye neler olduğunu sorduğunda, hakemin 49 yaşında olduğunu ve bu maçın son maçı olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Leipzig takımı, hakeme bir forma hediye etti. Rose, Giallatini’yi tebrik ederek ailesiyle daha fazla vakit geçirmesini sağladı.
Leipzig-Aston Villa maçı, futbolun sadece skorlarla değil, duygularla da dolu olduğunu bir kez daha gösterdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.