DOLAR 32,3307 0.24%
EURO 35,0756 -0.15%
ALTIN 2.297,760,91
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kuşe Etiket Özellikleri Nelerdir?

Kuşe Etiket Özellikleri Nelerdir?

Kuşe etiket günümüzde hemen her sektörün tercihi olan dayanıklı ve estetik görünüme sahip olan malzemelerdir. Kuşe etiketlerin kullanılmadığı hemen hiçbir sektör yoktur.

ABONE OL
Ekim 6, 2022 14:43
Kuşe Etiket Özellikleri Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuşe etiket günümüzde hemen her sektörün tercihi olan dayanıklı ve estetik görünüme sahip olan malzemelerdir. Kuşe etiketlerin kullanılmadığı hemen hiçbir sektör yoktur. Çünkü kuşe etiketler Çalışma hayatında düzen sağlar ve marka tanıtımını yapmak için de son derece avantajlı ürünlerdir. Kuşe etiketler kâğıt esaslı malzemeler olmasına rağmen son derece dayanıklıdır. Kuşe etiketleri farklı ebatlarda ve farklı renklerde olanları mevcuttur. Bu etiket türleri kendinden yapışkanı olduğundan dolayı kolay bir şekilde kullanım imkânı sunar.

Kuşe Etiket Çeşitleri Dayanıklı mı? 

Kuşe etiket çeşitleri pratik olması ve kullanım kolaylığı sunmasından dolayı pek çok sektörün tercihi oluyor. Raf ömürleri 5 yıl olan kuşe etiket çeşitleri oldukça dayanıklı ürünlerdir. Uzun yıllar boyunca yapışkan özelliğini kaybetmeyen kuşe etiketler parlak ve mat olmak üzere iki çeşittir. Kuşe etiket çeşitlerinin sunmuş olduğu en büyük avantajlardan birisi markaların ekonomik yoldan reklamlarını yapabilmeleridir. Markalar kuşe etiketleri kullanarak hem ürün bilgilerini saklayabilir hem de kendi adlarını kolay bir şekilde müşteri kitlelerine ulaştırabilirler. Ürünler için Barkod sitesi doğru adrestir.

Kuşe Etiket Hangi Sektörlerde Kullanılır?

Mat ve parlak olmak üzere iki farklı çeşidi olan kuşe etiketlerin kullanılmadığı sektör yoktur denilebilir. Kuşe etiketler akla gelebilecek hemen her sektörde kullanılır. Gıda otomotiv perakende ve tekstil sektörüne kadar birçok farklı alanda kendine yer edinmiş olan bu malzemeler fiyat olarak da oldukça ekonomiktir. Kuşe etiketlerin üzerine ribon adı verilen malzemeler ile baskı yapılır.

Ribon kullanımı olmadan kuşe etiketler kullanılamaz. Bu nedenle baskı için kullanılacak olan ribonun kalitesi son derece önemlidir. Aksi halde kalitesiz bir ribon etiket üzerinde iyi baskı uygulamaz bu da markanızın prestijini düşürür. Kuşe etiket satın alırken istediğiniz ebatta ve renkte ürün talep edebilirsiniz. Anlaşma sağlamış olduğunuz firmaya kaç adet kuşe etikete ihtiyacınız olduğunu söylemeniz halinde istediğiniz boyutta ve renkte kuşe etiket baskısı yapılarak rulo şeklinde sizlere sunulur.

Kuşe Etiket Fiyatları

Faaliyet göstermiş oldukları sektörde kullanılmak üzere kuşe etiket satın almak isteyen firma sahipleri kuşe etiket fiyatları ile ilgili araştırmalar yapıyorlar. Günümüzde kuşe etiket üretimi ve satışa yapan birçok firma vardır. Kuşe etiket çeşitlerinin fiyatları firmadan firmaya bağlı olarak farklılık gösterebileceği ve malzeme kalitesine bağlı olarak da değişkenlik gösterir. Kuşe etiket çeşitleri kâğıt bazlı malzemelerdir ve farklı boyutlarda ve renklerde üretilebilir.

Başta beyaz renk olmak üzere birçok farklı renk seçeneği ile üretilen kuşe etiketler isteğe bağlı olacak talep edilen renk ve ebatta tasarlanabiliyor. Kuşe etiket satın alacak olduğunuz firma ile görüşme sağlamanızın ardından istediğiniz sayıya ve istediğiniz modele göre size bir fiyat sunulur. En kaliteli ve uygun fiyatlı etiket ürünlerinin Barkod sitesinde bulmanız mümkündür.

Kaynak: https://www.barkodonline.com/etiketler/kuse-etiket

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.