DOLAR 32,4907 0.13%
EURO 34,8102 0.23%
ALTIN 2.490,561,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kripto para piyasasında sular durulmuyor

Kripto para piyasasında sular durulmuyor

ABONE OL
Mart 30, 2021 13:07
Kripto para piyasasında sular durulmuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hemen yazımızın başında belirtelim. Bu içerikteki hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi fikirleriniz doğrultusunda yapmanız gerekmektedir.

Şimdi gelelim haberimize. Malum Perşembe günü kripto para piyasasında kan gövdeyi götürdü. Pek çok kripto parada muazzam düşüşler gerçekleşti.

Geçtiğimiz gün piyasanın genelinde yeşil bir tablo hakim olsa da öyle büyük yükselişler yoktu.

Kripto para piyasasında yaşanan bu durağanlık yatırımcıları da düşündürmeye başladı. Konu hakkında konuşan uzmanlar ise geçtiğimiz yıllardaki Mart ayı grafiklerine dikkat çekti.

Son 10 yıla bakıldığında kripto paraların Mart ayı içerisinde hep düşüş eğiliminde olduğu net bir şekilde görünüyor. Açıkçası bu sene de Mart ayının bu şekilde durağan geçmesi pek sürpriz olmadı.

Mart ayından sonra ise yani Nisan ayında güzel bir toparlanmanın olabileceği söylenmekte. Elbette kesin diye bir şey söz konusu değil. Bakarsınız Nisan ayı Mart ayını da aratacak nitelikte karşımıza çıkar.

Şimdi gelelim asıl probleme. 1 Nisan’da gerçekleşecek olan Ethereum saldırısı ile ilgili hala pek çok soru işareti mevcut. Dolayısıyla şimdilik Nisan ayı hakkında konuşmak için erken. Bakalım 1 Nisan’da ETH cephesinde ne gibi bir tablo karşımıza çıkacak. Merakla bekliyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.