DOLAR 32,6013 0.38%
EURO 34,8118 0.21%
ALTIN 2.501,700,71
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kim Kardashian, Kanye West’ten boşanma planını yaptı

Kim Kardashian, Kanye West’ten boşanma planını yaptı

ABONE OL
Şubat 2, 2021 16:50
Kim Kardashian, Kanye West’ten boşanma planını yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’de reality şov programıyla üne kavuşan Kim Kardashian ve rap şarkcısı eşi Kanye West, bir süredir boşanma haberleriyle gündemde yer alıyor. Şimdiye kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan çift hakkında hemen hemen her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

Bu kez de Kim Kardashian’ın hem kendisi hem de Kanye West için adil olan bir boşanma anlaşması hazırlamak için mali danışmanlarla konuştuğu öne sürüldü.

40 yaşındaki Kardashian’ın 2.2 milyar dolarlık servetin paylaşımında tüm ailesi için adil olacak bir çözüm bulmak üzere mali müşavirlerle görüştüğü bildirildi.

Us Weekly’ye konuşan bir kaynak, “Kim, Kanye’nin tüm finans kaynaklarını ve mülklerini bölünmeye hazır hale getirdi, bu herkes için çok adil bir anlaşma. Kim, resmi olarak davayı açtığı zaman her şey hazır durumda olacak” dedi.

(Fotoğraf: Depophotos)

Ünlü çiftin evliliği, geçen yıl Kanye’nin Twitter’da Kim ve annesi hakkında yazdıklarından sonra sarsılmıştı. Kim o zaman bu durumun Kanye’nin bipolar bozukluğundan kaynaklığını açıklamıştı.

2014 yılında evlenen çiftin 4 çocuğu var.

İlginizi ÇekebilirABD bu ilişkiyi konuşuyor: Kim'e aşıktı... Kourtney'le sevgili olduABD bu ilişkiyi konuşuyor: Kim’e aşıktı… Kourtney’le sevgili olduİlginizi ÇekebilirKim Kardashian'dan boşanma iddiaları sonrası cesur pozlarKim Kardashian’dan boşanma iddiaları sonrası cesur pozlarİlginizi ÇekebilirKim Kardashian bin kişiye para verecekKim Kardashian bin kişiye para verecek

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.