DOLAR 32,3515 0.3%
EURO 35,1427 -0.05%
ALTIN 2.307,971,35
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kilo vermek için uygulama

Kilo vermek için uygulama

ABONE OL
Kasım 17, 2022 14:19
Kilo vermek için uygulama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Son dönemlerde popülaritesi artan kilo verme yöntemlerinden birisi mide botoksu olmuştur. Zayıflamak, fit bir görünüme sahip olmak herkesin istekleri arasında yerini almaktadır. Bu durum bazı vücut tipleri ve beslenme alışkanlığı olan kişiler için zor bir hal almaktadır. Diyet ve spor yapılmasına rağmen kilo verememek, zayıflayıp tekrar kilo almak işi çıkmaza sokabilmektedir.

Yaza kadar zayıflamak istiyorum, hamilelik sonrası fazla kilolarımı veremiyorum diyenlerdenseniz mide botoksu burada çözüm sunabilmektedir. Mide botoksu, cerrahi olmayan 20 dakikalık endoskopik yöntem ile botilinum enjekte edilmesi ile yapılmaktadır. Burada midenin kasılması, tokluk hissini arttırmak hedeflenmektedir. Bu yöntem tüm dünyada kabul görmüş, başarı oranı yüksek zayıflama yöntemleri içerisindedir. İsteyen herkesin yaptırabileceği, uygulama sonrası yan etkilerinin minimum seviyede seyrettiği mide botoksu, ideal kiloya ulaşmaktaki en iyi yöntemler arasındadır. Araştırma yaparken İzmir mide botoksu üzerinden de bilgi edinebilirsiniz. Uygulama merkezlerini araştırmak, kliniklerin hangi ortamda yaptığını görmek, mide botoksu sonrası zayıflayanları gözlemlemek size fikir verecektir. Yazımızın başında belirttiğimiz gibi son dönemde daha fazla duyduğumuz mide botoksu, hormonal dengeyi koruyarak zayıflatmaktadır.

Kilo verme ne zaman gerçekleşiyor soru merak edilen diğer konudur. Mide botoksundan sonra ilk 1 ay içerisinde kilo verimi görülmektedir. Kişiye göre değişse de ilk ay içerisinde farkedilir derecede kilo verilmektedir. Uygulama olduktan 6 ay içerisinde kilonuzun %20 sine kadar zayıflayabilmektesiniz. Beslenmenize ve aktif hareketliliğinize dikkat ederek bu oranlar daha da artabilmektedir. Fastfood, yüksek karbonhidratlı yiyecekler, asitli içecekler uzak durulması gerekenler listesindedir.

Mide botoksunun zayıflama döneminden sonra ki faydaları da göz ardı edilmemelidir. Kişinin zayıflamasından sonra özgüven kazandığı görülmektedir. Daha aktif olup, sosyal çevresinde de etkin rol oynamaktadır. Özellikle obezite sınıfında olan hastalarda içe kapanıklık, tek kalma isteği fazladır. Bunun önüne de geçilerek psikolojik anlamda rahatlama vakaların genelinde tespit edilmiştir. Sağlığınızı önemseyip, kendiniz için bir şey yapmak istiyorsanız bu değişime hazır olup mide botoksu izmir ile başlayabilirsiniz. Kilo, insan vücudunda diğer hastalıklarında ortaya çıkmasını tetiklemektedir. Geç kalınmadan daha yüksek kilolara ulaşmadan mide botoksu sayesinde zayıflamak mümkün olacaktır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.