DOLAR 32,3791 0.17%
EURO 35,0391 -0.17%
ALTIN 2.324,760,24
BITCOIN 2255658-1,20%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı’ndan hakem kararlarına tepki: Artık yeter
  • Manisada Haber
  • Spor
  • Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı’ndan hakem kararlarına tepki: Artık yeter

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı’ndan hakem kararlarına tepki: Artık yeter

ABONE OL
Şubat 16, 2021 08:39
Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı’ndan hakem kararlarına tepki: Artık yeter
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gözbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Tüm otoriteler VAR’a gitmeden iptal edilen net golümüz ve verilmeyen penaltımızı konuşurken, gece rahat uyuyabildiniz mi? Emek hırsızlığı sadece bizi bitirmez. Geçen sene düşürüldüğümüz maçta da VAR’da olan kişiyi ne sahada ne VAR’da Kayseri istemiyor. Artık yeter.” ifadelerini kullandı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yaptığı yazılı açıklamada, HES Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü karşılaşmasında, Kayserispor’un golünün iptal edilmesini eleştirdi.

Sarı-kırmızılı takımın attığı golün haksız şekilde iptal edildiğini belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti:

“Gönlümüzün arzu ettiği şekilde süreç devam etmeyebilir. Puan ve yer açısından daha yukarıyı arzu edebiliriz ama gözlemlediğimiz hakemlerimizin yaklaşımları, VAR denilen ‘herkese var, bize yok’ mantığındaki bakış açıları bizleri huzursuz etmeye, rahatsız etmeye başlıyor. Burada bir alın teri, bir emek, Kayseri’nin temsili var. Kayserimizin bu hakkının korunması bağlamında çok değerli federasyon başkanımızdan, MHK başkanımızdan Kayseri’nin göz ardı edilmemesi beklentisindeyiz. Ekstra bir beklenti değil, mağdur edilmeden, hakkının korunması bağlamında Kayseri’nin önemsenmesini bekliyoruz. Orta Anadolu’da parlayan yıldız olan şehrimizin takımının da haklarının korunması konusunda daha dikkatli olunmasını istiyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.