DOLAR 32,5023 0.16%
EURO 34,7822 0.13%
ALTIN 2.487,981,06
BITCOIN 20685535,17%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karslı Genç İş Adamı Alican Toraman’dan 1 Milyon Liralık Bağış!

Karslı Genç İş Adamı Alican Toraman’dan 1 Milyon Liralık Bağış!

ABONE OL
Şubat 17, 2023 06:35
Karslı Genç İş Adamı Alican Toraman’dan 1 Milyon Liralık Bağış!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ALC Group Yönetim kurulu başkanı ve ALC Filo sahibi iş adamı Alican Toraman, Kahramanmaraş’ta meydana gelen, Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Kilis illerimizde ve on binlerce vatandaşımızın hayatını yitirdiği depremin ardından depremzedeler için 1 Milyon lira bütçe ayırdığını açıkladı.

Alican Toraman, “Yurt genelindeki tüm STK’lar, şirketler ve yurttaşlarımız gibi bizler de depremzedeler için seferber olduk. Bu doğrultuda depremzedeler için 1 Milyon nakdi yardımında bulunmaya karar verdik. Bununla birlikte ALC Filo İzmir Araç Kiralama şirketimizden araç kiralayıp deprem bölgesine gitmek isteyen vatandaşlarımızın kış lastiklerini ve sigorta işlemlerini ücretsiz bir şekilde yaptık. ALC Filo’dan kiralanan araçlarımızın 1 günlük kiralama ücretini de depremzedelerimize bağışlamak üzere bütçemize ekledik.

Çok sayıda ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle derin üzüntü içindeyiz. Acımız çok büyük. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Enkaz altında olan vatandaşlarımız için umutlu bekleyişimizi sürdürüyoruz. Canla başla çalışan tüm kurtarma ekiplerine de minnetlerimizi sunuyoruz.” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.