DOLAR 32,3395 0.18%
EURO 35,1428 -0.13%
ALTIN 2.240,46-0,12
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kanadalı paraşütçü ekili tarlaya indi, çiftçinin sözleri keyifli anlar yaşattı
  • Manisada Haber
  • Gündem
  • Kanadalı paraşütçü ekili tarlaya indi, çiftçinin sözleri keyifli anlar yaşattı

Kanadalı paraşütçü ekili tarlaya indi, çiftçinin sözleri keyifli anlar yaşattı

ABONE OL
Mayıs 27, 2021 18:16
Kanadalı paraşütçü ekili tarlaya indi, çiftçinin sözleri keyifli anlar yaşattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanada uyruklu yamaç paraşütçüsü Denizli Çameli Yaylacık Dağı’ndan dün sabah atlayış yaptı. Paraşütçü, yaklaşık 110 kilometre uzaklıktaki Burdur’un Yassıgüme köyünde Kazım Öz’e ait arpa ekili tarlaya acil iniş yaptı. Ekili alanda paraşütçüyü gören Öz ise, ilk başta neye uğradığını şaşırdı ardından paraşütçünün yanına giderek cep telefonuyla sosyal medyadan canlı yayın yapmaya başladı. Burdur şivesiyle konuşan Öz ile az Türkçesi bulunan paraşütçünün diyalogları ise güldürdü.

“Sorry Sorry diyorsun da niye iniyorsun”

Öz’ün “Ne yapıyorsun. Nerelisin sen. Yabancı bu herhalde. Oğlum, niye ekinin içine iniyorsun” sözlerine, Kanadalı yamaç paraşütçüsü az Türkçesiyle “Sorry” (Üzgünüm). Acil iniş yaptım” yanıtını verdi. Bunun üzerine ise Öz, “Sorry, Sorry diyorsun da niye iniyorsun buraya. Zaten yağmurdan eser yok, bir de gelip ekinin içine iniyorsun ya. Çağır akrabalarını, bak döverler vallahi burada. Akrabalarını çağır insinler buraya. Bu tarla, ekin benim. Kusura bakma diyorsun, ne kusura bakma, çiğnedin” dedi.

“Alman çikolatası ver”

Ardından bölgeye paraşütçünün arkadaşlarının geldiğini gören Öz, “Vallahi akrabaları geldi yemin olsun. Bana bir şey etmezler dimi? 2 bin lira borcun var, yoksa Alman çikolatası ver” sözleri izleyenleri güldürdü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.