DOLAR 32,3832 -0.12%
EURO 34,6748 -0.38%
ALTIN 2.401,89-1,35
BITCOIN 1980897-2,23%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kanadalı Büyükanne Plank Pozisyonunda Dünya Rekoru Kırdı

Kanadalı Büyükanne Plank Pozisyonunda Dünya Rekoru Kırdı

ABONE OL
Nisan 9, 2024 18:07
Kanadalı Büyükanne Plank Pozisyonunda Dünya Rekoru Kırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DonnaJean Wilde, 5 Çocuğu ve 12 Torunuyla Dünya Rekoru Kırdı

DonnaJean Wilde, bir kadın için plank pozisyonunda dünya rekorunu kıracak kadar uzun süre boyunca kalarak Guinness Dünya Rekorları’na girdi. Wilde’ın bu başarıyı elde etmek için kollarının dirsekten aşağısını ve ayak parmaklarını yerde tutması gerekiyordu.

Altı Saatlik Plank Antrenmanıyla Rekor Kırdı

Wilde, günlük üç saate kadar plank yaparak hazırlandığını ancak rekor denemesinden önce programını altı saate çıkardığını söyledi. 12 yıl önce bileği kırıldığında plank yapmaya başlayan Wilde, formunu korumak için büyük çaba sarf etti.

“Son Saat En Zorlu Olanıydı”

Wilde, rekor denemesinde ilk iki saatin hızlı geçtiğini ancak sonraki sürenin daha zorlu olduğunu belirtti. Yaptığı basın açıklamasında, “Bir rüya gibi geliyor. Son saat, sadece odaklanmayı ve formumu korumayı başarmak için en zorlu olanıydı” dedi.

Eşinin Desteğiyle Kronik Ağrılara Rağmen Başardı

Wilde’ın kocası Randy de, eşinin ellerinde ve kollarında kronik ağrılar yaşadığını ancak bu durumun rekorunu kırmaya engel olmadığını söyledi. DonnaJean Wilde, 4 buçuk saatlik plank rekoruyla hem kendi sınırlarını zorladı hem de ilham verici bir başarıya imza attı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.