DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KALKO: “MEKTEBİM’İN ARKASINDAYIM.”

KALKO: “MEKTEBİM’İN ARKASINDAYIM.”

ABONE OL
Ağustos 15, 2022 07:41
KALKO: “MEKTEBİM’İN ARKASINDAYIM.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mektebim Okulları Kurucusu, Eğitim Girişimcisi Ümit Kalko, Silivri Mektebim Okulları yöneticileri ile birlikte basın mensuplarıyla buluştu.

Son dönemde iddiaların hedefinde olan Silivri Mektebim Okulları yöneticileri ve Mektebim Okulları’nın Kurucusu Ümit Kalko, söylentilere açıklık getirmek ve yeni dönem ile ilgili hazırlıklarını anlatmak üzere basın mensuplarını ağırladı. Uzun zaman sonra ilk kez basının karşısına çıkan Kalko, Silivri Mektebim Okulları’nın kapanacağına dair iddiaları yalanlayarak “Yeni eğitim öğretim döneminde çok daha güçlü bir akademik kadroyla, bir önceki döneme göre daha fazla öğrencimizle eğitime devam ediyoruz.” dedi. Kalko, Mektebim Okulları olarak Türkiye genelinde 10 yeni kampüsün daha açılışını yaptıklarını belirterek “Silivri Mektebim’in arkasında, yanında her zaman ben varım.” diye konuştu.

ÜMİT KALKO VAKFI DEVAM EDECEK

Kalko toplantıda basın mensuplarının sorularına da cevap verdi. Mektebim Okulları’nın Keçiören Kampüsü’ndeki iddiaların sorulması üzerine “Ben o dönem eğitim sektöründen çekilmiştim. Dolayısıyla iddiaların muhattabı ben değilim,” diyen Kalko, bir dönem Silivri’de kurmuş olduğu Ümit Kalko Vakfı’nın da anne-babasının ismiyle tekrar faaliyete geçeceğini söyledi. Basın mensuplarının siyaset ve Silivrispor ile ilgili sorularına da yanıt veren Kalko, AKP’den istifa ettiğini ve artık gündeminde siyasetin olmadığını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.