DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2073154-1,05%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İslam Araştırmaları Kulübü’nden Sönmez’e Boğaziçi’nde üç görev birden
  • Manisada Haber
  • Eğitim
  • İslam Araştırmaları Kulübü’nden Sönmez’e Boğaziçi’nde üç görev birden

İslam Araştırmaları Kulübü’nden Sönmez’e Boğaziçi’nde üç görev birden

ABONE OL
Mart 30, 2021 13:02
İslam Araştırmaları Kulübü’nden Sönmez’e Boğaziçi’nde üç görev birden
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Boğaziçi Üniversitesi’nin Rektörü Melih Bulu’nun, Prof. Dr. Naci İnci’yi birden fazla göreve atamasına tepkiler bitmeden, İslami Araştırmalar Kulübü Danışmanı Fazıl Önder Sönmez’i de 3 göreve atadı. Sönmez’in hem Rektör Yardımcısı, hem dekan hem de koordinatör olarak atanmasına ilişkin karar üniversitenin resmi internet sitesinde duyuruldu.

İslam Araştırmaları Kulübü'nden Sönmez'e Boğaziçi'nde üç görev birden

Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Melih Bulu’yu protestolarına devam eden öğrenci ve akademisyenler, İslami Araştırmalar Kulübü Danışmanı’nın üç ayrı göreve birden atanmasına tepki gösterdi.

Bulu, İslami Araştırmalar Kulübü Danışmanı Fazıl Önder Sönmez’i hem Rektör Yardımcısı, hem dekan hem de koordinatör olarak atadı.

Okulun resmi sitesindeki görevlendirmelerde, Boğaziçi Üniversitesi İslami Araştırmalar Kulübü Danışmanı olarak görev yapan Fazıl Önder Sönmez’in Rektör Yardımcısı, Dekan ve Koordinatör olarak atandığını gören öğrenciler, şu açıklamayı yaptı:

“Boğaziçi Üniversitesi’nde İslam Araştırmaları Kulübü Danışman hocası Fazıl Önder Sönmez, Öğrenci İşleri Dekanı olarak atandı. İlgili bilgi okulun resmi internet sitesinde yer almasına rağmen resmi bir duyuru yapılmadı. Bu atamanın ardından Fazıl Önder Sönmez, aynı anda hem Dekan hem Rektör Yardımcısı hem de Koordinatör oldu.” (ANKA)

islam-arastirmalari-kulubu-nden-sonmez-e-bogazici-nde-uc-gorev-birden-856053-1.

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.