DOLAR 32,5731 0.17%
EURO 34,8939 0.63%
ALTIN 2.436,190,15
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş İnsanı İbrahim Kocademir: Üretim Tesisleri İhtiyaçlara Cevap Verebilmeli
  • Manisada Haber
  • Yaşam
  • İş İnsanı İbrahim Kocademir: Üretim Tesisleri İhtiyaçlara Cevap Verebilmeli

İş İnsanı İbrahim Kocademir: Üretim Tesisleri İhtiyaçlara Cevap Verebilmeli

ABONE OL
Nisan 18, 2023 11:37
İş İnsanı İbrahim Kocademir: Üretim Tesisleri İhtiyaçlara Cevap Verebilmeli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Farklı iş kollarında çalışmalarına devam eden ve yenilikçi projeleriyle sektörel gereksinimleri en iyi şekilde cevaplayan İş İnsanı İbrahim Kocademir, üretim tesislerinin ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte olması gerektiğini belirtti. Açıklamalarında bu husus üzerinde duran Kocademir, “Üretim tesisleri; gıda başta olmak üzere pek çok ürünün üretiminin gerçekleştiği alanlar. Oldukça geniş ve kapsamlı alanlar olduğu için üretim tesislerinin çok özel bir şekilde dizayn edilmesi gerekiyor. Çalışmanın aksamaması adına her şey fonksiyonel bir şekilde kullanılabilmeli. Bunun yanı sıra bu tür tesisler, ihtiyaçlara cevap verebilmeli. Örneğin gıda üretiminin yapıldığı tesislerde hijyen ön planda tutulmalı, zemin çözümlerinde kaliteli ürünlerden yararlanılmalı.” ifadelerinde bulundu.

Her üretim tesisinin farklı şekilde dizayn edilmesinin gerekli olduğunu vurgulayan Kocademir, “Sektörel ihtiyaçlar oldukça önemlidir. Bu nedenle sektörün talepleri her zaman ön planda tutulmalı, üretim tesisleri dizaynında üretimin efektif bir şekilde yapılmasını sağlayan ekipmanlar kullanılmalı. Biz, üretim tesisi dizaynımızda temel olarak bu hususlara önem veriyoruz. Müşterilerin ve sektörün taleplerini karşılayabilmek bizim için son derece önemli.” dedi.

Hijyen Her Zaman Önemli

Her üretim tesisinde hijyenin ön planda tutulmasının son derece önemli olduğunu belirten İbrahim Kocademir, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Hijyenik bir tesis, ürünlerin güvenilirliğini de arttırır. Bunun yanı sıra tesiste çalışan kişilerin sağlıklı bir çalışma ortamına sahip olması bu sayede mümkün olur. Bu nedenle üretim tesislerinde düzenli bakım işlemleri yapılmalı, tesisin toz ve partiküllerden arındırılması sağlanmalıdır.”

İş Güvenliğini Sağlayacak Şekilde Dizayn Edilmeli

İş güvenliğinin kritik konular arasında yer aldığını belirten İbrahim Kocademir, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Çalışanların güvenliği ve sağlığı her zaman önceliklidir. İş sağlığı ve güvenliğini mümkün kılacak bir çalışma ortamı için zemin döşemelerinde kaliteli ürünler tercih edilmelidir. Bu durum, olası kazaların önüne geçilmesini sağlayacaktır. Bunun yanı sıra kullanılan malzemelerin her biri kaliteli olmalıdır. Yangın ve deprem tatbikatları düzenli olarak yapılmalı, bu tür durumlarda çalışanların neler yapması gerektiğine dair eğitimler verilmelidir. Bunun yanı sıra fonksiyonel ekipmanlar kullanılarak yerden tasarruf sağlanmalıdır. Belirtilen hususların her biri, çalışan sağlığı açısından önemli olduğu kadar iş verimliliği noktasında da oldukça önemlidir.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.