DOLAR 32,4291 0.2%
EURO 35,1096 -0.11%
ALTIN 2.322,180,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“İÇİMDEKİ ÇOCUK” PROJESİ ile ENGELLİ ÇOCUKLARA BÜYÜK DESTEK

“İÇİMDEKİ ÇOCUK” PROJESİ ile ENGELLİ ÇOCUKLARA BÜYÜK DESTEK

ABONE OL
Ocak 12, 2022 12:47
“İÇİMDEKİ ÇOCUK” PROJESİ ile ENGELLİ ÇOCUKLARA BÜYÜK DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her yıl Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) tarafından düzenlenen, 40 bin oylama ile farklı alanlarda sektörün en iyilerinin seçildiği en prestijli ödüllerinden biri olan Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri bu yılda son derece görkemli bir geceyle sahiplerini buldu. Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşen törende “İçimdeki Çocuk” projesi ile Dış Patent, yılın sosyal sorumluluk projesi ödülünü almaya hak kazandı. 

 

YILIN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

 

Kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye’nin geleceğine katkı sağlamayı hedefleyen Dış Patent, “İçimdeki çocuk” projesi ile spastik engelli çocukların sosyal hayata tutunması için bilim ve sanatı kullanarak çocuklarımızın geleceğe dair güzel hayaller kurmalarına , engelli çocukların sanata olan ilgisini arttırarak, gelecekte yapabilecekleri işler ile ilgili güzel hayaller kurmalarına destek olmayı amaçlıyor.

 

MÜZİK İLE SAĞLANAN İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ

İçimdeki Çocuk projesinin, Dış Patent marka geçmişindeki en gurur duydukları projelerden biri olduğunu belirten Dış Patent CEO su Tolga Çaylak, şunları söyledi: “Her çocuğun sosyal dünyaya adapte olması, gelişimleri açısından son derece önem taşıyor. Özellikle de engelli çocuklarımızın toplum tarafından dışlanması, ayrıştırılması söz konusu. Bu da gelişimlerini olumsuz yönde etkiliyor. Biz de Dış Patent ailesi olarak yaptığımız çalışmalar sonucu, engelli çocukların sosyal hayata tutunması için özellikle müzik yolu ile kendilerini ifade edebildiklerini gördük. Bu çıkarım sonucu, spastik engelli çocukların söyleyebileceği kelimelerden oluşan bir şarkı yazdık ve bu sayede çocukların şarkıyı duydukları anda telaffuz ederek şarkımıza eşlik edebildiklerini gördük. Bu, bizim için çok gurur verici bir başarı oldu.”

 

İçimdeki Çocuk projesi ile ilgili çalışmaların devam edeceğini aktaran Çaylak, “Projeyi hayata geçirirken yaşadığımız heyecanın aynısını bu ödülü alırken de yaşadık. Bu, bizim için büyük bir onur. Yılın sosyal sorumluluk projesi ödülüne bizi layık gören herkese teşekkür ederim” açıklaması ile Dış Patent ailesi adına ödülünü kabul etti.

Bu sene 11.kez düzenlenen ödül töreninde 2021 yılının alanında en iyi ödüllendirilen şirketleri ise şu şekilde ; Hayat Boyu Başarı Ödülü : Anadolu Grubu İcra Başkanı HURŞİT ZORLU , Yılın İş İnsanı :SADETTİN SARAN, Yılın Yazılım Şirketi: Garanti BBVA, Yılın FMCG Şirketi : P&G , Yılın Enerji Şirketi : ENERJİSA, Yılın Kampüs Dostu Şirketi: YEMEK SEPETİ, Yılın Holdingi : DOĞUŞ HOLDİNG, Yılın Gıda Şirketi : TAB GIDA, Yılın Fıntech Şirketi : PAPARA, Yılın E- Ticaret Sitesi : HEPSİBURADA, Yılın Bankası : TÜRKİYE İŞ BANKASI, Sürdürülebilirlik Ödülü: ANADOLU EFES, Yılın Global Şirketi: SIEMENS,Yılın Savunma Sanayi Şirketi: TUSAŞ, Telnoloji Şirketi : VESTEL, Yılın Dijital Yayın Platformu: S SPORT PLUS, Yılın İlaç Şirketi : JANSSEN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.