DOLAR 32,4562 -0.11%
EURO 34,7912 -0.58%
ALTIN 2.440,930,21
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan: “Uluslararası Ticarette Adil Rekabet Ortamı Şart”
  • Manisada Haber
  • Teknoloji
  • Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan: “Uluslararası Ticarette Adil Rekabet Ortamı Şart”

Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan: “Uluslararası Ticarette Adil Rekabet Ortamı Şart”

ABONE OL
Mart 2, 2024 17:25
Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan: “Uluslararası Ticarette Adil Rekabet Ortamı Şart”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hanzade Doğan: Küresel İlerleme İçin Adil Rekabet

Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda yaptığı konuşmada, uluslararası ticarette adil rekabet ortamının sağlanması gerektiğini vurguladı. Doğan, yeni girişimcilere ve küçük ülkelerdeki oyunculara destek olunması gerektiğini belirtti.

Uluslararası Ticaret ve Teknoloji

Antalya Diplomasi Forumu’nda düzenlenen ‘Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık’ oturumuna extrabet birçok ülkenin temsilcisi katıldı. Hanzade Doğan, uluslararası ticaret konusunda dünyanın karşı karşıya olduğu değişimleri ele aldı. Doğan, teknolojik ürün ticaretinin önemine vurgu yaparak, yapay zeka gibi gelişmelerin altın çağı başlatabileceğini ifade etti.

Teknolojinin Geleceği

Hanzade Doğan, teknolojinin gelecekteki umutlarımızı belirlediğini ve teknolojinin tüm ülkeler için açık extrabet giriş olması gerektiğini dile getirdi. ‘Big Tech’ olarak adlandırılan büyük teknoloji şirketlerinin küresel refah için risk oluşturabileceğine dikkat çeken Doğan, adil rekabet ortamının sağlanması gerektiğini vurguladı.

Adil Rekabet ve Küresel İlerleme

Hanzade Doğan, daha küçük ülkelerdeki oyuncuların ve yeni girişimcilerin küresel ilerlemeye katkıda bulunabilmeleri için ulusal ve uluslararası düzeyde adil extrabet twitter bir rekabet ortamının oluşturulması gerektiğini belirtti. Teknolojinin sağlıklı bir şekilde paylaşılması ve eşit şartlar altında geliştirilmesi gerektiğini vurgulayan Doğan, büyük güçlerin tekelinde olmamalı gerektiğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r