DOLAR 32,4916 -0.16%
EURO 34,9570 0.34%
ALTIN 2.434,850,50
BITCOIN %
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güvenlik Bariyer Sistemi Nedir?

Güvenlik Bariyer Sistemi Nedir?

ABONE OL
Ocak 12, 2021 14:30
Güvenlik Bariyer Sistemi Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güvenlik bariyeri sistemleri de giriş ve çıkışlarda kontrol mekanizmasına fayda sağlayan sistemlerdendir. Otopark girişlerinde araçların düzenli olarak giriş ve çıkışlarının kontrol edilebilmesi ve fiyatlandırılmasına da faydalı güvenlik bariyeri sistemleri, her geçen gün birçok farklı alanda kullanılmaya başlamıştır.

Güvenlik bariyeri okul girişlerinden şirket girişlerine ya da resmi daire girişlerine kadar birçok alanda faydalanılan bir sistemdir. Güvenlik bariyeri sayesinde giriş ve çıkış yapan herkes kontrol edilebilmekte ve kayıt altına alınabilmektedir. Kaygun Metal sitesinden temin edeceğiniz güvenlik bariyerleri ile ihtiyacınız olan alanlarda bariyer sistemi oluşturabilirsiniz.

Güvenlik Koruma Sistemleri Neden Gereklidir?

İnşaat sektöründe kullanılmakta olan geçici kenar koruma sistemleri sayesinde inşaat alanlarından ortaya çıkabilecek olan birçok olumsuzluk engellenebilmektedir. Çalışanların bir anlık dalgınlıkla oluşabilecek yaralanmalarının ya da düşmeleri, kullanılan malzemelerin sağa sola düşüp açılmasında veya yaralanmalara yol açmasını engelleyen geçici kenar koruma yoğun olarak kullanılmaktadır. Geçici kenar korumalar kolay montajları ve hızlıca sökülüp taşınabilmeleri açısından zaman tasarrufu da sağlarlar.

Panel çit diğer çit sistemleri içerisinde en çok tercih edilen, dekoratif yapılı çevre görseline uygun ve istenilen renklerde üretebilmekte olan, alanlarımızın sınırlarının belirlenmesinde kullandığımız üründür. Panel çit, kendi özel alanlarımıza insanların ya da araçların elini kolunu sallayarak girmesini engeller ve kontrol noktalarında güvenliği arttırmamıza faydalı olurlar. Diğer güvenlik uygulama ürünlerine göre ekonomik fiyatları ile ön plana çıkmaktadırlar. Panel çit, geçici kenar koruma, güvenlik bariyeri gibi birçok sistemin özelliklerine Kaygun Metal sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.