DOLAR 32,3532 0.3%
EURO 35,1407 -0.01%
ALTIN 2.307,121,32
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GÜLNAZ ÇALIKOĞLU’NUN KİTAPLARI FİLM OLUYOR

GÜLNAZ ÇALIKOĞLU’NUN KİTAPLARI FİLM OLUYOR

ABONE OL
Ağustos 31, 2022 11:25
GÜLNAZ ÇALIKOĞLU’NUN KİTAPLARI FİLM OLUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülnaz Çalıkoğlu’nun yazdığı kitaplar film olacak. Almanya ve Türkiye’de çalışmalarını sürdüren,ağırlıklı kişiisel gelişim ve öz güven gelişimi eğitimleri veren Doçent Gülnaz Çalıkoğlu bunun yanında yazar olarak da tecrübelerini ve bilgilerini yazdığı tüm kitaplarıyla dünyaya eserler bırakmayı başardı.

Yazdığı kitaplar büyük ilgi görünce uzmanların ve ünlü isimlerin de yer alacağı bir film çekmeye karar veren Çalıkoğlu çalışmalarının son aşamasına geldi ve çekimlere başlayacağı günü heyecanla bekliyor. Gülnaz Çalıkoğlu yaptığı açıklamada, ’’Uzun yıllardır kişisel gelişim ve öz güven eğitimleri vermekteyim, yaşadığım olayları ve edindiğim tecrübeleri ’’Anahtar Elimizde ’’ adlı yazdığım ikinci kitabım da derledim. Yaşadığım her olayın, dinlediğim her hikayenin ayrı bir değeri var benim için. İnsanlar yaşadıkları olaylardan tecrübe çıkartarak yaşar ve kendisni geliştirir. Yazdığım üçüncü kitap da öncelikle insanın kendisini tanımasını gerektiğini vurguladım. Kendisini tanıyan insan kendisine daha güzel yön verir ve adımlarını ona göre atar.

YAKINDA FİLM ÇEKECEĞİZ

Yayımlanan son iki kitabım da ilgi görünce senarist arkadaşlardan güzel bir teklif aldım ve bu teklifi değerlendirdim. İnsanların daha detaylı bilgi edinebilmeleri açısından bilgi dolu bir film yaıpmak ve dünyaya tüm insanlara faydalı bir eser bırakmak istiyorum. Filmde uzman, bilge kişiler ve ünlü isimler de yer alacak ve pisikolojinin genel temel bilgilerini ve işleyiş sistemini anlatacağız. Çünkü bu aslında çok önemli bir mesele ve tüm insanlığı ilgilendiriyor. Eğer sağlıklı yaşamak istiyorsak bilinçli yaşamanın yolunu bilmeliyiz.

Günümüzde öyle olaylarla karşılaşıyoruz ki insanlar bilinçsiz şekilde kendi yaptıkları seçimlerden dolayı kendi kendilerini hasta ediyorlar malesef. Farkında değiller.İşte ben yazdığım tüm kitaplarım ile ve nasip olursa İnşAllah bu film projesi ile insanlara bilinçli ve sağlıklı yaşamayı tam anlayacakları biçimde uzman bilir arkadaşlar ile birlikte sunmak istiyorum.

Ayrıca uzun yıllardır faal olduğum Ajansımın kolu olan Akademimiz de eğitim ve seminerlerimiz tabiki devam ediyor . Eğitim alan gençlerimiz arasından yetenek potansiyeli gördüğüm gençleri sektöre kazandırıp, onlara da projelerimiz ile birlikte imkanlar sunmaya devam ediyoruz zaten.

Website: https://gulnazcalikoglu.com/

Facebook: https://www.facebook.com/gulnaz.calikoglu1

Instagram: https://www.instagram.com/gulnazcalikoglu/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.