DOLAR 32,5517 0.01%
EURO 34,8293 -0.12%
ALTIN 2.438,790,37
BITCOIN %
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gigi Hadid ve Bella Hadid’in gerçek adı ne? Mohamed Hadid dini ne?

Gigi Hadid ve Bella Hadid’in gerçek adı ne? Mohamed Hadid dini ne?

ABONE OL
Mart 22, 2021 07:24
Gigi Hadid ve Bella Hadid’in gerçek adı ne? Mohamed Hadid dini ne?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü mankenler Gigi ve Bella Hadid’in babası, milyarder iş adamı Mohamed Hadid Ayasofya ve Sultanahmet Camii’nde namaz kıldı. 5 çocuğunun da Arapça isimleri olduğunu söyleyen Hadid, “Gigi’nin ismi Nur, Bella’nın ismi de Hayriye” dedi.

Gigi Hadid gerçek adı ne?

Jelena Noura “Gigi” Hadid, Filistin asıllı Amerikalı model ve oyuncu. Babası arapça isminin Nur olduğunu belirtti. 

Bella Hadid gerçek adı ne?

Isabella Khair Hadid Filistin asıllı Amerikan modeldir. 2016 yılında sektör uzmanları tarafından Model.com’un Yılın Modeli Ödülleri’nde “Yılın Modeli” seçilmiştir.  Bella Hadid’in Arapça gerçek adı Hayriye’dir. 5 çocuğunun da Arapça isimleri olduğunu söyleyen Hadid, “Gigi’nin ismi Nur, Bella’nın ismi de Hayriye” dedi. 

Mohamed Hadid nereli, dini ne?

Milyarder iş adamı Mohammed Hadid geziden önce kaldığı otelde basına açıklamalarda bulundu. Yıllardan beri Türkiye’ye geldiğini söyleyen Hadid, Suriye’nin İdlib kentinde 7 yaşından 9 yaşına kadar Arapçasını geliştirmek için yaşadığını söyledi. İskenderun’da da bir süre kaldığını dile getiren Hadid, Türkiye’ye 20. kez geldiğini ifade etti. Mohamed Anwar Hadid, Filistin kökenli bir Ürdün-Amerikan gayrimenkul geliştiricisidir. Özellikle Bel Air, Los Angeles semtinde ve Los Angeles County, Kalifornia’daki Beverly Hills’de lüks oteller ve konaklar inşa ettiği biliniyor. Mohamed Anwar Hadid bir filistinlidir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.