DOLAR 32,3555 0.26%
EURO 35,0955 -0.2%
ALTIN 2.307,771,34
BITCOIN 22873863,09%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GALATASARAYLI VAHİT EMRE SAVAŞ: HER SEZON ÜSTÜNE EKLEYEREK BİTİRMEK BENİM SABİT HEDEFİM
  • Manisada Haber
  • Spor
  • GALATASARAYLI VAHİT EMRE SAVAŞ: HER SEZON ÜSTÜNE EKLEYEREK BİTİRMEK BENİM SABİT HEDEFİM

GALATASARAYLI VAHİT EMRE SAVAŞ: HER SEZON ÜSTÜNE EKLEYEREK BİTİRMEK BENİM SABİT HEDEFİM

ABONE OL
Aralık 4, 2021 17:29
GALATASARAYLI VAHİT EMRE SAVAŞ: HER SEZON ÜSTÜNE EKLEYEREK BİTİRMEK BENİM SABİT HEDEFİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Erkek Voleybol takımı, TVF AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 11. Haftasında Bingöl Solhanspor ile Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda karşılaştı. Karşılaşmadan 3-0’lık net galibiyet ile ayrılan Galatasaray’da başarılı orta oyuncu Vahit Emre Savaş açıklamalarda bulundu.

Vahit Emre Savaş: “Bireysel olarak her sezon hep üstüne ekleyerek bitirmek benim sabit hedefim. Bu misyon sayesinde, bu sene de oyunumun üstüne daha fazla eklediğime ve eklemeye devam ettiğime inanıyorum. Takım olarak Galatasaray ismi her zaman şampiyonluk ve kupalar ile anılır. Biz de takım olarak her zaman şampiyonluk ve kupalar kazanmaya yönelik oyun oynuyoruz. Umarız sezon sonunda da yeni başarılar elde ederiz ve sonu kupa ile biten bir sezonu daha noktalarız.”

Takımda mükemmel bir uyum ve aile ortamı var

Takım olarak çok güzel bir hava yakaladık. Takım arkadaşlarımın hepsi ile aramız çok iyi. Saha içinde ve saha dışında; aile ortamımız var. Abili, kardeşli; birlikte düzenlediğimiz etkinlik, buluşmalar ile daha da samimi oluyoruz. Elbette bu uyum oyunumuza yansıyor. Bugün bu uyum, Solhan Belediyespor müsabakasında da sahaya yansıdı. 3-0’lık net galibiyetten ötürü çok mutluyum.

Taraftarlarımız ile daha güçlüyüz

Bizlere olan inançları gün geçtikçe artan, iç saha maçlarımızda salonu dolduran ve gittiğimiz her deplasmanda yalnız bırakmayan Büyük Galatasaray taraftarına sonsuz teşekkür ederim. Onlarla birlikte daha güçlüyüz.

İnstagram: https://www.instagram.com/vahitemresavas7/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.