DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Taraftarında Di Maria Endişesi!

Galatasaray Taraftarında Di Maria Endişesi!

ABONE OL
Mart 5, 2023 10:11
Galatasaray Taraftarında Di Maria Endişesi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray taraftarının gündeminde bu kez de Di Maria var. Di Maria oynadığı son maçta hat – trick’e imzayı attı! Arjantinli futbolcunun son maçta yıldızlaşması Galatasaray taraftarlarının endişelendiriyor. Galatasaray taraflarında Di Maria endişesi başladı. Di Maria Galatasaray’a transfer olacak mı?

Sözleşmesi Bitecekti!

Galatasaray taraftarlarının yeni transfer gözdesi olan Angel Di Maria’nın sezon sonunda İtalyan’ın devi olan Juventus ile sözleşmesi sona erecek. 35 yaşındaki yıldız oyuncu Angel Di Maria ile Galatasaray bir süredir yakın olarak ilgileniyor tarzında transfer dedikoduları çıkmıştı. Di Maria’ nın Fransa takımı Nantes ile İtalya takımı Juventus ile arasındaki UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçı sırasında göstermiş olduğu performans birçok kişinin oyuncunun performansı hakkında konuşmasına yol açtı.

Arjantinli yıldız Di Maria, Fransa’da bulunan Beaujoire Stadyumu’nda oynanan maçın daha 5. dakikasında attığı golle taraftarlarına büyük bir sevinç yaşatmıştı. Ardından attığı 20. Ve 78. Dakikalarda attığı gollerle mücadeleyi tamamlamıştı. Bunun dışında 20. dakikadaki penaltıdan atmış olduğu gol öncesinde rakip takımının oyuncusunun kırmızı kart görmesini de sağlamıştı. Bu maçta gösterdiği üstün performans sayesinde Galatasaray dışında da takımın transfer radarına girmeyi başardı adam

Avrupa Ligi’ne Adını Yazdırmayı Başardı

İtalya takımı Juventus aldığı 3-0’lık sonuçla Fransa’nın Nantes takımını eleyerek Avrupa Ligi’ne adını yazdırmayı başardı. 35 yaşındaki Arjantinli futbolcu Di Maria sergilemiş olduğu yüksek performansla piyasasını yükselterek sarı – kırmızılı taraftarları endişeye düşürdü! Bu sezon giydiği Juventus formasıyla toplamda 21 tane maça çıktı. Çıkmış olduğu maçlarda toplam 7 gol atmayı başardı ve 6 tane de asist yaparak takım arkadaşlarının da gol atmasına yardım etti. Joybet

Angel Di Maria Kimdir?

Dünya futboluna birçok yıldız futbolcu armağan eden Arjantin Di Maria’yı da futbol dünyasına armağan etti! Peki Angel Di Maria kimdir?

Kariyerinin sonuna yaklaşan yıldız futbolcu 1988 yılında dünya sevgililer günü 14 Şubatta dünyaya gözlerini açtı. Arjantin’in küçük sayılabilecek bir şehri olan Rosario’da büyüdü. Burada bulunan aile doktoru, Angel Di Maria’nın spor yapması gerektiğini dile getirince ailesi Di Maria’nın ününün dünyaya yayılmasını sağlayacak o kararı vererek kendisinin de çok sevdiği futbola başladı.

Futbola başladığı ilk günden beri yaşamının bir bütünü ya da vazgeçilmezi olduğunu ifade eden  Di Maria seçiminden dolayı mutlu olduğunu dile getiriyor. İyi bir çocukluk yılları geçirdiğini söyleyen Di Maria küçükken sokaktaki arkadaşlarıyla oynadığı futbol için ”Bizim için her şey futboldu.” ifadesini kullanıyor.

Rosario’ da doğan futbolcu profesyonel futbol yaşamına CA Rosario’nun alt yapısında başladı.

Portekiz ekibine 2007 senesinde geçiş yaptı, transfer oldu. Sürekli kendini geliştirerek hareket eden Di Maria ardından 2010 senesinde büyük bir başarı sağlayarak Real Madrid’ e geçiş yaptı.

Başarılarının ardı arkası kesilmeyen genç futbolcu 2014 senesinde ise tam 75 euro karşılığında Manchester United’a imzasını attı.

Ardından Kırmızı Şeytanlar olarak bilinen Manchester United FC’de 1 sezon futbol oynadı. Devamında ise Paris Saint – Germain’e geçiş yapmaya karar verdi. Burada 7 sezon geçiren genç yıldız Di Maria futbol kariyerinin devamını İtalya takımı Juventus ile imzaladı.

Toplamda 3 kere (1978, 1986, 2022 senelerinde) FİFA Dünya Kupası’ nı kazanan Arjantin Milli takımı ile 2022 senesinde Dünya Kupası şampiyonluğuna uzanan genç futbolcu çıkmış olduğu 129 futbol müsabakada toplamda 28 gol atmayı başarmıştı.

Galatasaraylıların gönüllerini fetheden 35 yaşındaki futbolcu Di Maria’nın sol ayağını kullanarak başarılarını sağladığı gözlemleniyor.

Gelelim kanat deneyimli, tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değerine. Yıldız oyuncu ilerleyen yaşına rağmen 10 milyon euro değerinde!

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.