DOLAR 32,3918 0.21%
EURO 35,0848 -0.08%
ALTIN 2.324,610,24
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FUARIN İLGİ ODAĞI “GÜL KUVARS TAŞLI MASKE”

FUARIN İLGİ ODAĞI “GÜL KUVARS TAŞLI MASKE”

Türkiye’nin ilk ve en prestijli fuarlarından Güzellik ve Bakım İstanbul, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı – Rumeli Salonu’nda 17 Mart tarihinde kapılarını açtı. Dört gün boyunca devam edecek fuarda dünyadaki güzellik trendleri, yeni ürünler ve yöntemler anlatılırken ruh ve cilt güzelliğini birleştiren gül kuvars taşından yapılmış yüz maskesi fuarın ilgi odağı haline geldi. Fuarın süresince saç ve makyajda yapılacak görsel şovlarla renkli kareler yer alacak.

ABONE OL
Mart 23, 2022 12:12
FUARIN İLGİ ODAĞI “GÜL KUVARS TAŞLI MASKE”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HEM CİLT HEM DE RUH SAĞLIĞINA ETKİ EDİYOR

Fuarda sergilenen birbirinden yenilikçi uygulama ve ürünler ziyaretçilere görsel zevk sunuyor. Güzellik sektöründe klişelerden uzaklaşılırken yeni nesil cilt bakım uygulamalarına geçiş yaşanıyor. Bu anlamda, fuarda sergilenen gül kuvars taşından yapılmış yüz maskesi oldukça ilgi çekiyor. Cilt bakımında kullanılan bu taş aynı zamanda terapi görevi görerek cildin rahatlamasını sağlıyor. Kendi kendini de 15 dakikada sterilize etme özelliğine sahip. Cilde uygulanan bakım ürünlerinin daha iyi emilmesini sağlayan taşın enerjisi de hem cilt hem ruh sağlığına etki ediyor.

 

GENÇ GÖRÜNMENİN YENİ FORMÜLÜ BU FUARDA

Yaşlanma karşıtı çözümlerde ön plana çıkan yeniliklerin de yer aldığı Güzellik ve Bakım Fuarı’nda ameliyatsız, acısız gençleşme uygulamaları yoğun talep görüyor. Kolajen takviyesi yapılmış ip ile yapılan kırışık giderme uygulaması 15 dakika içerisinde hızlı bir şekilde genç görünmenin formülünü sunuyor. Yapılan işlemle cildin kaybettiği parlaklık geri kazanılırken cildin altına yerleşen uygulama kırışıklığın derinliğine de bağlı olarak 6 aya kadar kalıcılık sağlıyor. Uygulamalar kapsamında, yeni trend yaşlanma karşıtı uygulamalar fuarda oldukça yoğun beğeni topluyor.

 

TÜRKİYE’DE BİR İLK “SICAK PİLATES”  

Klasik pilates uygulamalarının yanı sıra artık yeni uygulamalar revaçta. Fuarda sergilenen Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip sıcak pilates uygulaması ile bir kabin içerisinde hocaya bağlı kalmadan daha hızlı ve sağlıklı kilo verme yöntemi uygulanıyor. Uygulamada, kolajen ve ozonlu cihazlarla terleme sağlanıp yağ yakımı gerçekleştiriliyor. Yani klasik kilo verme uygulamalarından farklı olarak kolajen ve ozon ile sıkılaşma sağlanıyor.

 

MASKE VE KALICI MAKYAJ UYGULAMALARI YAPILDI

Kalıcı makyaj ve kaş tasarımlarının da yer aldığı fuarda, yeni trendler konuşulurken ziyaretçilerle yapılan uygulamalar keyifli görüntülere sahne oldu. Altın oranla yapılan kaş tasarımlarında yeni trend kaşta doğallık oldu. Kıl tekniği ve pudralama işlemleri bir arada yapılarak doğallık elde ediliyor. Diğer yandan cilt bakımında kullanılan renkli ve birbirinden farklı içeriğe sahip maskeler cilt parlaklığını ve sağlıklı bir görünüme sahip olmayı sağlıyor.

 

Dört gün boyunca devam edecek fuarın 3. gününde trend saç ve makyaj şovları görsel şölen sunacak.

20 Mart akşamına kadar açık kalacak fuarda her gün birçok etkinlik de düzenlenecek. Fuara ilişkin daha detaylı bilgiye www.guzellikvebakim.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.