DOLAR 32,3436 0.24%
EURO 35,1046 -0.16%
ALTIN 2.309,511,42
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Form Akyurt Türkiye’nin Bir Numarası

Form Akyurt Türkiye’nin Bir Numarası

ABONE OL
Ekim 23, 2022 16:19
Form Akyurt Türkiye’nin Bir Numarası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da yaptığı yatırım projeleri ile gündeme gelen ünlü gayrimenkul danışmanı Ramazan Mertcan; yeni projeleri ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

Ankara Akyurt’ta gerçekleştirdiği gayrimenkul projeleri ile Ankara’yı hobi bahçeleri, villalar ve evler ile donatan Form Akyurt; yatırım projeleri ile de adından bahsettiriyor. Ankara Akyurt bölgesinde faaliyet göstermekte olan Form Akyurt tarafından gerçekleştirilen projeler; çoğunlukla hobi bahçesi, tarla ve arsa projeleri olarak tanımlanabilir. Firmanın kurucusu olan Ramazan Mertcan; yaptığı açıklamalarda firmanın hedef olarak Ankara’yı çok daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi amaçladığını belirtmişti. Şimdiye kadar yaptığı projeler ile pek çok kişi tarafından Türkiye’nin bir numaralı gayrimenkul firmaları arasında gösterilen Form Akyurt; yalnızca Ankara’da değil, Türkiye’de ortaya koyduğu gayrimenkul yatırımları ile her geçen gün proje havuzunu genişletiyor.

Ramazan Mertcan; Form Akyurt’un gelecek projeleri hakkında yaptığı açıklamada, ileriki projelerin çoğunlukla hobi bahçesi ve arsalar üzerine olacağını belirtti. Form Akyurt, gelecek hobi bahçesi projeleri için havalimanına 10-15 km yakınlıkta olan bölgelerde yatırımlık hobi bahçeleri projeleri yönetmesi ve tamamlaması için profesyonel ekibi ile sıkı bir çalışma yürütüyor. Forma Akyurt’un ekibi, bölgede, projenin hayata geçirilmesi için gerekli faaliyetleri ve satın alımları gerçekleştiriyor. Bunun yanında villa, tarla ve ev projelerinin de Form Akyurt’un hedefleri arasında yer aldığını belirtmekte fayda var. Ancak, Ramazan Mertcan, yaptığı açıklamalarda fazla detay vermekten kaçınıyor.

37 yaşında olan ünlü iş adamı Ramazan Mertcan; Türkiye’de yaptığı yatırımlar ile tanınıyor. Özellikle Ankara Akyurt bölgesinde faaliyet göstermekte olan Form Akyurt; hobi bahçeleri başta olmak üzere pek çok farklı gayrimenkul tipinde yaptığı yatırımlar ile biliniyor. Yatırımlık hobi bahçesi projeleri ise Form Akyurt’un en temel projeleri arasında yer almakta.

Şimdiye kadar ortaya koyduğu 1000’in üzerinde hobi bahçesi, ev, villa, tarla ve arsa projesi ile, Form Akyurt; Türkiye’nin en büyük gayrimenkul firmaları arasında yer alıyor. Yıllardır sektörde yer almakta olan Form Akyurt; edindiği tecrübe ile müşterilerine her zaman en kaliteli projeleri sunmayı hedefliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.