DOLAR 32,4772 0.07%
EURO 34,8642 0.19%
ALTIN 2.477,500,63
BITCOIN 2013497-3,01%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Final Maçına Hazırırz

Final Maçına Hazırırz

ABONE OL
Mart 27, 2022 14:11
Final Maçına Hazırırz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Bu maçın benim buradaki geleceğimle alakalı sorular soruyorsunuz ama şu an yalnızca yarınki oyunla ilgili konuşalım. Yarınki oyun hakkında ekibimiz yüksek konsantrasyona sahip ve hazır. Bugüne gelene kadar sürekli çalıştık, elimizden geleni yaptık. İsteğimiz Dünya Kupası’na katılmak. Şu anda sadece Türkiye maçına odaklandık. Yarınki maç bizim için bir final olacak. Gruptaki son maçta Sırbistan’a kaybettik, gerekeni veremedik ancak bu yarın için negatif bir faktör değil. Yarın için tamamen pozitif düşünüyoruz.” 

“Futbolcularımın güvensizlik konusunda bir sıkıntısı yok”

Deneyimli teknik adam, kadrodan çıkan sakat oyuncular ile ligili konuştu.

“Ruben Diaz, Ruben Neves benim için hiçbiri fark etmez. Çağırdığım tüm futbolcular tecrübeye sahip. Onların hepsi ellerinden geleni yapacaklar ve yarın tüm futbolcularımın 11 milyon Portekizli için oynayacağını biliyorum. Verebileceğimizin en iyisini vereceğiz. Futbolcularımın güvensizlik konusunda bir sıkıntısı yok. Şimdiye kadar milli takım için ne yaptılarsa yarın da aynısını yapacaklar.”

“Türkiye hakkında şunu söyleyebilirim, gerçekten çok iyi futbolcuları var”

Fernando Santos, Türkiye’nin güçlü ve zayıf yanlarının sorulmasına yanıt verdi.

“İngiltere, Fransa, İtalya gibi birçok ülkede oynayan futbolcuları var, Türk futbolu da gerçekten harika bir yere sahip. Çok kaliteliler, çok kreatifler, agresif bir yapıya sahipler. Onlar da kalpten oynuyorlar. Buraya deneme bonusu veren siteler kadar geldiler. Onlar da kendi ülkeleri, halkları, aileleri için oynayacaklar, önemli olan oyun. Irkı, dini, dili önemli değil. Biz de onlar gibi güçlü ve dayanıklı olmalıyız. Elimizden geleni yapmalıyız. Türkiye hakkında şunu söyleyebilirim, gerçekten çok iyi futbolcuları var. Sonucu belirlemeye yönelik oyuncuları var. Onlar da çeşitli karakterlere sahip ve çok değerli futbolcular. Yarınki oyun büyük ihtimalle git-gel şeklinde olacak. Bazı karakterler bizim için pozitif, bazıları negatif olabilir. Eminim onlarda tüm güçlerini ortaya koyacak.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.