Basketbol Erkekler ING Türkiye Kupası Finali’nde Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Fibabanka karşısında üstün bir performans sergileyerek maçı 104-81 kazandı.
Fenerbahçe Beko, ilk periyotta hücumda etkili oyunuyla öne geçti. Derek Needham’ın 3 sayılık basketleriyle Beşiktaş Fibabanka’ya karşı üstünlük kuran sarı-lacivertliler, ilk çeyreği 27-19 önde kapattı.
Maçın ikinci yarısında da Fenerbahçe Beko, hızlı ve etkili oyununu sürdürdü. Sertaç Şanlı, Errick McCollum ve diğer oyuncuların dış atışlardan bulduğu sayılarla farkı açarak maçın kontrolünü elinde tuttu.
Maç sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe Beko’yu tebrik ederek başarısını kutladı. Bakan Bak, şampiyonluğa ulaşan takımı ve oyuncuları tebrik ederken, Beşiktaş Fibabanka’ya da başarılar diledi.
Fenerbahçe Beko, ING Türkiye Kupası’nı kazanarak şampiyonluk sevinci yaşarken, taraftarlarını da gururlandırdı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.